Δημοπρατήθηκε από τον Δήμο Καστοριάς η αναβάθμιση του εσωτερικού παραλίμνιου με 2.200.000 ευρώ



 

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η έναρξη εργασιών για την Αναβάθμιση – Εξωραϊσμό του εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου, μεταξύ περιοχής Πετσιά και περιοχής ΝΟΚ του Δήμου Καστοριάς με προϋπολογισμό 2.200.000 ευρώ, οι διαδικασίες δημοπράτησής του οποίου ολοκληρώθηκαν σήμερα με την ανάδειξη αναδόχου.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Καστοριάς, όπου δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση εδώ και πολλά χρόνια, με στόχο την ανάδειξη του γύρου της λίμνης, δίνοντάς του τη μορφή που πρέπει να έχει ως ένα σημαντικό αξιοθέατο της πόλης.

Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση, αντικατάσταση αστικού εξοπλισμού και φωτιστικών, κατασκευή τοιχίου και εργασίες προστασίας οδοστρώματος, έτσι ώστε και αυτή η γωνιά της πόλης μας να πάρει τη μορφή που της αξίζει.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Καστοριάς, με στόχο ο γύρος της λίμνης, ένα σημείο απίστευτου κάλλους, να γίνει λειτουργικό και ελκυστικό για τους Δημότες, αλλά και τους επισκέπτες μας. Το έργο αυτό σε λίγους μήνες θα είναι πραγματικότητα», σημείωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.