Ολοκληρώθηκε η β’ φάση της Αγροτικής Οδοποιίας στο Λιβαδερό για την βελτίωση της οδικής πρόσβασης σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις για την στήριξη της Επιχειρηματικότητας και του Πρωτογενή τομέα



Την Τοπική Κοινότητα Λιβαδερού του Δήμου Σερβίων επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ολοκλήρωση των έργων αγροτικής οδοποιίας.

Πρόκειται για την β’ φάση εξέλιξης των έργων βελτίωσης της οδικής πρόσβασης σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις για την στήριξη της Επιχειρηματικότητας και του Πρωτογενή τομέα από την Περιφέρεια. Περιλαμβάνονται εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης και κατασκευής τεχνικών έργων μήκους 5,5 χιλιομέτρων που θα καλύψουν τις ανάγκες 18 κτηνοτροφικών μονάδων αλλά και των παρακείμενων γεωργικών εκμεταλλεύσεων.
Ο Περιφερειάρχης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Λιβαδερό σημείωσε: «Σκοπός των έργων αγροτικής οδοποιίας είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και έχει ως στόχο την ευκολότερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων».
Σε άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λιβαδερού η Περιφερειακή Αρχή δημιουργεί βασικές υποδομές στο μεγαλύτερο κτηνοτροφικό χωριό της Περιφέρειας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.