Δήλωση του βουλευτή ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για το επίδομα θέρμανσης



 

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι η κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη στις έκτακτες ανάγκες, ενίσχυσε το ποσό για το επίδομα θέρμανσης και διεύρυνε τα κριτήρια ώστε να συμπεριληφθούν περισσότεροι δικαιούχοι.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους υπουργούς που κατανόησαν την ανάγκη αύξησης του δικαιούμενου ποσού, για τους κατοίκους περιοχών με μεγαλύτερο ψύχος, όπως η Π.Ε. Κοζάνης. Έτσι, σε πολλούς οικισμούς της Π.Ε. Κοζάνης, όπως προσδιορίζονται στο παράρτημα της σχετικής απόφασης, προβλέπεται προσαύξηση κατά 25% στο ποσό του επιδόματος. Επιπλέον, για την αποδοχή του αιτήματος να αυξηθεί το πληθυσμιακό κριτήριο για την επιδότηση χρηστών καυσόξυλων και πέλετ, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν και κάτοικοι πόλεων όπως η Σιάτιστα οι οποίοι μέχρι και σήμερα δεν το δικαιούνταν.

Τέλος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της φετινής ρύθμισης, οι καταναλωτές τηλεθέρμανσης θα μπορούν να καταχωρίζουν στη σχετική εφαρμογή μέχρι τις 15 Ιουλίου, λογαριασμούς που εκδίδονται μέχρι 30 Ιουνίου, για καταναλώσεις μέχρι 31 Μαρτίου.

Εδώ μπορείτε να δείτε την από 28-9-2022 επιστολή μου Προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και την παρέμβαση μου στη Βουλή:

 

3 σχόλια στο άρθρο “Δήλωση του βουλευτή ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για το επίδομα θέρμανσης

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Νομίζω,ότι μεγαλύτερη έχθρα και αντιπάθεια υπάρχει ανάμεσα
    στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατιας,πάρα ανάμεσα στους βουλευτές της Νέας Δημοκατιας και άλλων κομμάτων,προκειμένου να πείσει,ότι μόνον αυτός ενδιαφέρεται για τους πολίτες της Κοζάνης,όχι μόνον ,την επιστολή που έστειλε στον υφυπουργό οικονομικων, θα καταθέσει,αλλά και ληξιαρχική πράξη γέννησης,βάπτισης και κομματικης και ραγιαδιστικης υποταγης!
    Σαν τα προνήπια,τουλαχιστον εκείνα ,από αθωοτητα κάνουν φασαρία και όχι από
    προβολή του εγω,εγω!
    Τώρα,θ ακολουθήσουν και τα άλλα 3 εκλεγμένα γαλαζια στελέχη,θα μας πουν
    για τις δικές τους επιστολές και ενέργειες και ο καιρός περνάει.
    Γιατί δεν βγάζουν και οι 4 ,εφ όσον συνεργάζονται, την επιστολή που έστειλαν στον υφυπουργο;μάλλον γιατί αγαπιούνται πολυ!
    Αλήθεια,ο άλλος που πήρε δάνειο 4.000.000 ευρώ και αγόρασε 63.000.000 ευρώ, κοκκινισμενα δάνεια,είχε στείλει κι εκείνος επιστολή στον υφυπουργό Οικονομικων;
    Κι αυτός ο Στουρναρας;που βρισκεται;έπεσε σε χειμερία νάρκη,πριν έλθει ο χειμώνας;όταν ο κ. Πολακης ,πήρε ένα στεγαστικό δάνειο 100.000 ευρώ,έβαλε Λυτούς και Δεμένους, για να του ξετιναξουν και ξεσκονίσουν το πόθεν έσχες του,τωρα;τώρα που ο κ.Πολακης,έβγαλε πανω απ το χαλί,ίσως το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όλων των κυβερνήσεων,απ αρχής του Ελληνικού Κρατους;( πάντα υπήρχαν πολιτικοί που διασπαθιζαν το Δημόσιο Ταμείο,αλλά πρώτη φορά πολιτικός και δη της γαλαζιας επιτελικης αχρηστιας,έπαιρνε δάνεια για ν αγοράζει κοψοχρονιας τα δάνεια των ελληνων πολιτων),που εισαι Στουρναρα;Βράχοι ολόκληροι ,στουρνάρια Μετεώρεια, απ το συγκεκριμένο σκάνδαλο ,έπεσαν πανω στην κοινωνία,που βρισκεσαι;
    Κοιτάξτε,να συνεννοηθείτε και οι τεσσερις για το ,όντως αναγκαίο, επίδομα θέρμανσης κι αφήστε τα εγω και όχι εσύ,γιατί ” Η ισχύς εν τη ενωσει”!
    Αφήστε τις φαγωμάρες,οποιος ενδιαφερεται για το καλό του τόπου του ,δεν στέλνει επιστολή με το κινητό,πηγαίνει στη Βουλή κι αναγκαζει ,απο του Βήματος της Βουλής,ενώπιον ενωπίοις,,τον υφυπουργο οικονομικών,να δεσμευτεί για το επίδομα θέρμανσης ,για μια περιοχή με 9 μήνες χειμώνα και δεν κατεβαίνει από του Βήματος,εάν δεν υπάρχει Δ ε σ μ ε υ σ η!!!
    Τ αλλα όλα,είναι τακτικές παιδιάστικες,παδαριώδεις ,με όλη την αγάπη μου στα παιδια!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.