Τι να κρατάτε μακριά απ’ το γραφείο σας



Το γραφείο είναι το δωμάτιο στο οποίο πρέπει να επικρατεί απόλυτη ηρεμία, ώστε να συγκεντρώνεστε στις δουλειές σας. Ποια είναι όμως κάποια πράγματα, που μπορούνε να ταράξουν την ηρεμία στο γραφείο σας;  Στην συνέχεια θα δείτε τι πρέπει να κρατάτε έξω απ’ το γραφείο σας.

 

Οτιδήποτε πόσιμο

Είτε πρόκειται για νερό, είτε για καφέ, είτε για χυμό, είτε για οτιδήποτε είναι σε υγρή μορφή, μην το έχετε στα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ σας! 

Το γραφείο είναι το δωμάτιο στο οποίο κρατάτε τα πιο σημαντικά αντικείμενα για την δουλειά σας και σίγουρα δεν θέλετε να χαλάσουν! Όσο προσεκτικός και αν είστε, δεν ξέρετε αν θα κάνετε κάποια απότομη κίνηση και θα χύσετε όλο το νερό ή τον καφέ σας πάνω στον υπολογιστή και στα βιβλία σας! 

 

Αν θέλετε όμως να έχετε κάτι να πίνετε στο γραφείο σας, μπορείτε να το έχετε σε κάποιο θερμός ή σε κάποιο μπουκάλι που κλείνει με καπάκι.

 

Τρόφιμα

Όπως και στην περίπτωση των ποσίμων υγρών, δεν θέλετε ούτε κάτι φαγώσιμο στο γραφείο σας! Ίσως να μην έχετε χρόνο για να φάτε και επιλέγετε να πάρετε το φαγητό σας στον χώρο του γραφείου, όμως είναι σημαντικό να μην το κάνετε! 

Φαντάζεστε πόσο μεγάλη ζημιά θα συμβεί, αν γεμίσετε το πληκτρολόγιό σας με ψίχουλα ή αν λερώσετε κάποια σημαντικά έγγραφα με σάλτσα; 

Αν είναι μεγάλη ανάγκη να φάτε στο γραφείο, σιγουρευτείτε ότι κάτω από το πιάτο έχετε βάλει κάποιον μεγάλο δίσκο.

 

Παλιά έγγραφα

Τίποτα δεν σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση από το να ανακατεύονται τα παλιά και άχρηστα έγγραφα με τα καινούργια και τα χρήσιμα. 

Σωστό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να κάνετε έναν έλεγχο στο γραφείο σας, για να δείτε ποια αντικείμενα και χαρτιά χρειάζεστε και ποια όχι. 

Αν δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να πετάξετε κάτι, κρατήστε το φυλαγμένο σε ένα συρτάρι ή σε έναν ειδικό φάκελο, έτσι ώστε να μην σας αποσυγκεντρώνει.

 

Παιδιά και κατοικίδια

Τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την βαρύτητα κάποιον πραγμάτων. Γι’ αυτό, δεν ξέρετε ποτέ αν τα σημαντικά σας έγγραφα και τα αντικείμενα που χρειάζεστε για να δουλέψετε, είναι ασφαλή όταν παιδιά και κατοικίδια σας έχουν πρόσβαση σε αυτά. Είναι πολύ πιθανό, αν αφήνετε στα παιδιά ή στα κατοικίδιά σας να τριγυρνάνε στο γραφείο σας, να βρείτε κάποια απ’ τα έγγραφά σας σκισμένα και την γραφική σας ύλη διάσπαρτη στο πάτωμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.