Τελετή απονομής μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στους τελειόφοιτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία»



 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, η τελετή απονομής μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στους τελειόφοιτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία» του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Ιδρύματος στα Κοίλα Κοζάνης.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, απονεμήθηκαν 84 τίτλοι ειδίκευσης σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις εκπαιδευτικές, διοικητικές και αναπτυξιακές ανάγκες και δεξιότητες στη διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης, συμβάλλει στη βελτίωση και ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και ικανοτήτων στο χώρο της Διοίκησης των Επιχειρήσεων και των Οργανισμών.

Στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης η Διευθύντρια του Π.Μ.Σ., καθηγήτρια κα Σωτηρία Τριαντάρη, ανάπτυξε τον προσανατολισμό του ΠΜΣ που είναι η χάραξη της επικοινωνιακής και ηγετικής στρατηγικής μέσα από τον αυξανόμενο ρόλο που διαδραματίζουν οι νέες τεχνολογίες ακόμη και στο χώρο της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης και διαμεσολάβησης για την πρόληψη και την απάλειψη των συγκρούσεων.

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης, η κοσμήτορας της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγήτρια κα Ανδρονίκη Καταραχιά, μέλη Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Τ.Ε.Π. καθώς και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε δεξίωση στον φουαγιέ του CAMPUS στα Κοίλα Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.