Πρόγραμμα Εορτασμού Επετείου 11ης Νοεμβρίου Άργους ΟρεστικούΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 11ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

  • Γενικός σημαιοστολισμός του Δημοτικού Καταστήματος, των Δημοσίων καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και οικιών από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής.
  • Φωταγώγηση του Δημοτικού καταστήματος, και των λοιπών δημόσιων κτιρίων, από τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

 

Ώρα 08:00   Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής.

 Έπαρση της σημαίας του Δήμου μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο. 

Ώρα 11:00  Τέλεση δοξολογίας και ακολούθως εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Βασίλειο Καραμανίδη, διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού. 

Ώρα 11:30   Μετάβαση στο Ηρώο Πεσόντων.

Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης.

Απότιση φόρου τιμής από τους σημαιοφόρους και παραστάτες των σχολείων Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπεύθυνος ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού κ. Γεώργιος Μήτσιου.

 

Κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων, συλλόγων και όποιον άλλον θελήσει να τιμήσει την εορτή, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2467351301), το αργότερο έως τις 08/11/2022.

Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη αυτών που έπεσαν για την ελευθερία της πατρίδας. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.       

Ώρα 12:00                                     Παρέλαση Μαθητών, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Ώρα  18.00                                    Υποστολή της σημαίας.

 

Σημείωση α΄                                 Οι κυρίες και οι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να παραστούν στη Δοξολογία και να προσέλθουν στον συνηθισμένο χώρο των επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Σημείωση β΄                                 Ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος παρακαλείται να φροντίσει για την τήρηση της τάξης μέσα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Σημείωση γ΄                                  Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις θα  πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

                                                 

Ο Δήμαρχος

    Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.