Κ.Υ. Κοζάνης : Δράση ευαισθητοποίησης για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου το πρωί στην κεντρική πλατεία Κοζάνης



Στο πλαίσιο εορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (ΠΕΜΘ) 2022 – World Breastfeeding Week (WBW), όπως έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο στη χώρα μας την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου (01-07 Νοεμβρίου)το ΚΥ Κοζάνης σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών/των  διοργανώνουν δράση ευαισθητοποίησης  για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, ώρα 11:00-14:00 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κ.Υ. Κοζάνης : Δράση ευαισθητοποίησης για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου το πρωί στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

  1. Η γήρανση, επομένως, στην χώρα μας όχι μόνον δεν ανακόπτεται, αλλά οι ρυθμοί της αναμένεται να επιταχυνθούν μέχρι το 2050.
    Εκθεση-σοκ: Ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί κατά 2,5 εκατ. έως το 2050 | iefimerida.gr…

    Mαννούλες που θα βρούμε ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.