Τσάμπιονς Λιγκ: Επιλογές από τον 8ο Όμιλο



Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Στο επίκεντρο (ξανά) το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ασχοληθώ με δύο ματς από τον ίδιο όμιλο, τον 8ο. Η κατάσταση έχει ως εξής: Έχει κλειδώσει η πρώτη δυάδα, για να «κλέψει» την 1η θέση η Μπενφίκα θα πρέπει να στραβοπατήσει η Παρί και οι Πορτογάλοι να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, για να αλλάξει κάτοχο η 3η θέση θα πρέπει η Μακάμπι να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γιουβέντους. Οπότε τα δύο ματς είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Η βαθμολογία τσάμπιονς λιγκ – Τι συμβαίνει στον κάθε όμιλο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΑΡΙ ΣΖ: 2 & Over 1.5, στο 1.85

Ξεκινώντας από την Ιταλία. Δεν… βλέπεται η φετινή Γιουβέντους, το πιστοποίησε και την προηγούμενη αγωνιστική, όπου το σκορ της ήττας (4-3) από την Μπενφίκα μπορεί να θεωρηθεί και κολακευτικό. Αντιμετωπίζει και αρκετές απουσίες, οι οποίες κόντρα στη… Λέτσε μπορούν να κρυφτούν, όμως απέναντι στην Παρί δύσκολα δεν θα παίξουν ρόλο. Αδιάφοροι δεν είναι οι Γάλλοι, οπότε πάω με τη συνδυαστική νίκη τους με μίνιμουμ 2 γκολ στο ματς για ανέβει η απόδοση.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Over 3, στο 2.08

Στην άλλη αναμέτρηση η Μακάμπι, παρά τη συντριβή 7-2 πριν από μία εβδομάδα στο Παρίσι πραγματοποιεί αξιοπρεπέστατη παρουσία στο γκρουπ και θα παίξει τα… ρέστα της για να πάρει την 3η θέση. Το κακό γι’ αυτήν δεν είναι μόνο πως και η Μπενφίκα έχει κίνητρο, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν δυσάρεστα νέα γι’ αυτήν από το Τορίνο, αλλά το τρομερό αήττητο σερί των Πορτογάλων τη φετινή σεζόν (17-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις) που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τερματιστεί. Τα ματς της Μακάμπι έχουν συνήθως αρκετά γκολ (3/4 Over 3,5 στα τελευταία στο Τσάμπιονς Λιγκ), η Μπενφίκα είναι μια… μηχανή των γκολ από μόνη της και δεν είναι παράλογο να ψάξω ένα υψηλό σκορ, έστω και με κάλυψη.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.