Φθινοπωρινές δράσεις αιμοδοσίας – Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στον  χώρο του πολιτιστικού συλλόγου “Παρταλόπλα, δίπλα από την ταβέρνα Πλάτανος



Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Μαμάτσιου Νοσοκομείου θα βρίσκεται στον  χώρο του πολιτιστικού συλλόγου “Παρταλόπλα  [δίπλα από την ταβέρνα Πλάτανος], τον Σύλλογο Σαμαριναίων Κοζάνης και  τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτων Σταγόνα Ελπίδας, για την  εθελοντική αιμοδοσία . 
Ωράριο  ⏰     10:00πμ έως 14:00 
                                                                                            
Η προσέλευση, φοράμε μάσκα, των εθελοντών αιμοδοτών  θα συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην επιτυχία της εθελοντικής αυτής δράσης ούτως ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μας σε αίμα.
Οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε αυτή την τόσο σπουδαία εθελοντική δράση.
Ας συμβάλουμε όλοι μαζί, τα μέλη του συλλόγου, η  γειτονιά, οι γονείς των σχολείων,  στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας γι’ αυτή την σπουδαία προσπάθεια  να συμβάλουμε όλοι στο  έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης”.    
        Δίνουμε αίμα.
 Δίνουμε ζωή. 
 Γιατί ποτέ η ανάγκη δεν ήταν τόσο μεγάλη…
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.