Στα Ελευθέρια της Καστοριάς θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας



Την πρόσκληση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, αποδέχθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τα 110α Ελευθέρια της Καστοριάς στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανακήρυξη της Α.Ε. Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Καστοριάς.

11 σχόλια στο άρθρο “Στα Ελευθέρια της Καστοριάς θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?
    ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ..

  2. Η Σημαία μας στην ψυχή μας.

    - Edit

    Απαντήστε

    Ενώ ο άλλος που κρατούσε τη Σημαία μας,μέσα στην Εκκλησια μας και σήκωνε τον Σταυρο Εκεινου,πολύ αγαπούσε την Ελλάδα,τα ορφανά του καρατζαφερη,τα 3 φασισταρια που σκεπαζονται με την Ελληνική Σημαια και είναι υπουργοί,πολύ αγαπούν την Ελλάδα μας!
    Κι ο άλλος ο Εφιάλτης,που έριξε τη Νέα Δημοκρατία το 1993 που είχε το γραφείο του ,γεματο σημαίες,ο δειλός,δεν παρέδωσε την πρωθυπουργια στον Τσιπρα,αλλά την έκανε απ το πίσω παράθυρο,πόσο αγαπούσε την Ελλάδα;Ο ψευτοπαλικαρας;

    1. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ…. ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
      ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!

      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!

      1. Καμμιά αντιπρόταση στην διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δημοκρατία,παλίκαρε;Νοσταλγός,μήπως;

  3. 1. Η στάση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως προέδρου του ΣτΕ ήταν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.
    – οταν το ΣτΕ ακυρωσε τον αισχρο Νομο Ραγκουση που διευκολυνε την αποδοση ιθαγενειας στα παιδια των λαθρομεταναστων αυτη διαφωνησε και ταχθηκε με την μειοψηφια ΑΝΤΙΒΑΡΟ 26-3-20.

    2.
    Ο «νέος πατριωτισμός» της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας…
    Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μίλησε, στο τελετουργικό της ανάληψης των καθηκόντων της, για «νέο πατριωτισμό»!!!
    ο «νέος πατριωτισμός» της κυρίας Προέδρου είναι ο «πατριωτισμός» της ΕΕ και της Πολυπολιτισμικότητας, ο «πατριωτισμός» του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου και της διεθνούς μαφίας του χρήματος…
    Ένας «πατριωτισμός» που αντιστρατεύεται την ιστορική ΥΠΟΣΤΑΣΗ του εθνικού κράτους, που αρνείται την ιστορική διαμόρφωση της «εθνικής συνείδησης», που καταλύει το «συλλογικό εθνικό εγώ», που αποτελεί τελεσίδικη άρνηση του Πατριωτισμού…
    Βεβαίως η νέα Πρόεδρος δεν πρωτοτυπεί. Αναπαράγει υπαινιχτικά, αυτά που έχει διατυπώσει ο ΓΑΠ, από τον Ιανουάριο του 2011: Πρώτος και με μεγαλύτερη σαφήνεια…
    Ο ΓΑΠ τότε το ξεκαθάριζε: «Ο νέος πατριωτισμός δεν είναι η αποθέωση της Ελλάδας, αλλά το να αλλάξουμε την Ελλάδα»!!!
    26 ΜΑΡΤΊΟΥ 2020 ΡΕΣΑΛΤΟ

  4. Ποια Ελλαδα;Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Σαρεσει η Ελλάδα,έτσι όπως ειναι;με τη σαπίλα να κατατρώει την κοινωνία,λόγω ανικανότητας,πνευματικών και πολιτικών και δικαστικών ταγων;
    Όλα πρίμα,πλωρα;όλα βαίνουν καλώς;είμαστε η δεν είμαστε η τελευταία χώρα,κοινωνικά,οικονομικά και δημογραφικα;
    Εδώ αλλάζουμε το σπίτι μας,έστω με ένα βάψιμο,να γίνει όμορφο,να μην αλλάξουμε την ασχήμια της Χωρας!
    Η Ελλάδα είναι όμορφη γεωγραφικά και μονον,κοινωνικά,πάει κατά διαβολου.
    Κάθε μέρα κι ένας φόνος,κάθε μέρα κι ένας σχεδιασμός φόνου,κάθε μέρα κι ένας βιασμός παιδιού,κάθε μέρα και ενας σχεδιασμός βιασμου παιδιού,κάθε μέρα κι ένας Μπαταχτσης σε Γρεβενά,Βόλο,Κρήτη.καθε μέρα κι ένας άλλος Μπαταχτσης σχεδιάζει ν απλώσει τα βρομερα του διχτυα και ν αλιευσεί κόπους και ιδρώτες μας ζωής.
    Ο Ηράκλειτος, 500 χρόνια πριν τη γέννηση του Χριστου μας, ειπε” Πόλεμος πάντων μεν Πατήρ,πάντων δε βασιλεύς.
    Σημερα τι ισχυει;Σηψη και διαφθορά μεν πατήρ (πατερες(,πάντων δε βασιλείς.
    Ποια Ελλαδα;εάν δεν ήμασταν στην ευρωπαϊκή Ενωση,θα λεγαμε” υπήρχε μια χώρα που λεγόταν Ελλαδα”
    Το Ελληνικό κράτος,αυτή η ΜΗ αλλαγμένη Ελλάδα ζει με επιδοτήσεις της Ε.Ε. και οι Έλληνες ζούμε με τις επιδοτήσεις που μας δίνει το Κράτος,το οποίο παίρνει από την Ε,Ε!
    Ελλάδα της ξάπλας,της μασας ολιγων,της ξάπλας,παλι!
    Ζούμε σε μια χώρα με πλούσια χλωρίδα, με ήλιο,με ατελείωτα ποτάμια,με θάλασσα και πάμε στο Σούπερ και αγοράζουμε τυρί Ολλανδίας,κρασί Ισπανίας και τσιπούρες ιχθυοτροφειου Βουλγαρίας και το κλου της ημέρας, η έκπληξη για το τελος( έχω κάποια δουλειά και πρέπει να σταματησω) και ντοματες;Πολωνίας,καλά διαβάσατε,δε σας φταίνε τα μάτια σας,μια Ελλάδα με 12 μήνες ΗΛΙΟ και εισάγουμε ντομάτες από Πολωνία,όπου ο ήλιος βγαίνει 10 μέρες τον χρόνο και βιάζεται να κρυφτεί,για να μην ” παγωσει”, απ την Πολωνία,απ εκεί που έχει να βγει ο ήλιος απ την 1 Σεπτεμβρίου του ’39 ,την μέρα που έκρυψαν τον ήλιο τους οι βόμβες των Γερμανων!
    Άλλη φορά θα σας πω από που εισάγουμε πατατες( δυστυχεΚαποδιστρια)!
    Ευτυχώς υπάρχει η νέα γενιά,ίσως αυτά,τα παιδιά,τα ξυπνήσει ο οίστρος της ευθύνης,της αξιοπρέπειας,της αξιοπιστιας,η αλογόμυγα που εμάς τους μεγάλους και τους παλιους,μας αποκοιμιζει,κόντρα στη φύση!
    Ποια Ελλαδα;αυτή που γιορτάζουμε στις 2 μεγάλες μας εορτές,τις 2 ημερες με τιμές και δόξες και τις υπόλοιπες 363 ημέρες,την πληγώνουμε και την απαξιωνουμε;
    Ποια Ελλάδα δεν θέλει αλλαγη;ή Ελλάδα που μαζεύτηκε στην Αθήνα και Θεσνικη και εγκατέλειψε πόλεις και χωριά ;που απόμειναν σαν κουφάρια,σκηνικά από ταινίες του Αγγελοπουλου;
    Ποια Ελλάδα; των λίγων που ΖΟΥΝ,γιατί έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και των πολλών που ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ,γιατί απεβίωσε ο μπαρμπας των ,πριν την θανή της Ελλαδας;
    Νέα παιδιά ,έχετε αγάπη,έχετε αγνότητα,έχετε τα χρώματα,τα πολύχρωμα της ζωής,ζωγραφίστε την Ελλάδα, την Αληθινή και μπείτε μέσα ΤΗΣ( παραφραζοντας εδώ,τα λόγια του Καζαντζακη!

  5. Ποια Ελλαδα;Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Αν το νοσταλγός πηγαίνει σε μένα,διάβασε το σχόλιο με τιτλο” Η Σημαία μας στην ψυχή μας” δικό μου είναι κι αυτο!

    1. Η ΚΑΜΠΑΝΑ.ΣΤΕΛΙΟΣ Κ καθηγητής βολιωτης.

      - Edit

      Απαντήστε

      Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατας,τιμά επάξια τα Ανώτατα Αξιώματα της!
      Γεμίζει με περηφάνεια τις καρδιές των Ελληνων κι ολάκερου του Ελληνισμού!
      Θα μείνει στην Ιστορια της Ελλαδος,ως η πρώτη Γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικης Δημοκρατιας και ως η πρώτη Γυναίκα που αρίστευσε στο χώρο της Δικαιοσύνης και κατέλαβε Επάξια το Ανώτατο Αξίωμα του ενός εκ των τριών Ανωτάτων Δικαστηρίων!
      Η Ελλάδα έχει ανάγκη από Αξιωματουχους καθαρούς,τίμιους και αξιοπρεπείς.
      Τιμή και Δόξα στους προγόνους μας,τους ηρωικώς αγωνισαμενους και πεσοντας,Τιμή και Σεβασμός στην Εξοχοτάτη Προεδρο της Ελληνικής Δημοκρατιας!
      Ευλογημένη και Καλοδεχούμενη εν ονόματι της Δημοκρατιας,της Ελληνικης!

  6. Αμάν πια!Στέλιος Κ.καθηγητης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Οχι ,θα τον στείλει για ψαρεμα!
    Αν ήταν υποκρίτρια θα ερχόταν μόνη της!
    Και φυσικά θα έλθει με τον σύντροφο της!
    Είδαμε κι αυτούς που είναι έγγαμοι με παπα και με κουμπάρο,ανθίζουν,λουλουδιζουν.
    Ο άλλος χτυπούσε τη γυναίκα του και ήταν υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατιας,μέχρι που ο μεταστάς Αρχιεπισκοπος τον ξεμπρόστιασε και σταμάτησε την εκλογή του!
    Αυτά τα γράψανε οι εφημερίδες της εποχής,δε βγήκαν απ τσερβέλο μου!
    Ποιός ηταν;ενας απ αυτούς που δίκασαν τον Ανδρεα,ο ν.κ,με μικρά γράμματα,γιατί αν και διαβασμένος Νομικός,θα μείνει στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδας,ως μικρος!
    “Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός”
    ” αλλού τα κακαρισματα κι αλλού γεννούν οι κοτες”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.