Για ποιόν “χτυπάει” η καμπάνα – Με την παλιά ώρα το καμπαναριό της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφία



Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωϊ της Τρίτης 1 Νοεμβρίου στην Κοζάνη. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του KOZANILIFE.GR στις 12.10μμ το καμπαναριό της Κοζάνης, έδειχνε την παλιά ώρα .

Οι περαστικοί ήταν αναμενόμενο να το παρατηρήσουν, αφού είναι σημείο συνάντησης και σήμα κατατεθέν της πόλης.

Μετά από λίγη ώρα το καμπαναριό της Κοζάνης, ρυθμίστηκε με τη νέα ώρα.

Η “Σουσουράδα” το εντόπισε και σας το δημοσιεύει!!!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Για ποιόν “χτυπάει” η καμπάνα – Με την παλιά ώρα το καμπαναριό της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφία

 1. Στέλιος Κ.καθηγητης κ βολιωτης,.

  - Edit

  Απαντήστε

  Θα έλθει ο Κο
  υασιμόδος απ την Παναγια των Παρισίων,ν αλλάξει την ωρα!
  Τι άλλαξε σ αυτή τη χώρα,όπως την κατάντησαν οι πνευματικοί και οι πολιτικοί ταγοί της,σκουριαζουν οι λεπτό δείκτες των ψυχών μας,σταμάτησαν τα ρολόγια της ενσυναισθησης και της αξιοπιστιας,η αλλαγή της ώρας μας μαρανε;
  Στη Δοξολογία όμως όλοι οι παραπάνω υποκριτές και Φαρισαίοι, στις 11 ακριβώς με τα δικά τους ρολόγια,πρωτη θεση ,μούρη,να μας κουφαινουν με, τις δήθεν ,πολιτικές δηλώσεις και οργισμενα κηρυγματα!
  Και το Καμπαναριό,η ψυχή της Κοζάνης να γκρεμιστεί,πέτρα δε θα σηκώσουν από κάτω οι παραπάνω υποκριτές,ολοι τους έχουν την ώρα στο iphone,άιφον,και ο Άγιος Νικόλαος να μην υπάρχει, αυτοί θα παπαγαλιζουν και θα μηρυκαζουν την υποκρισία τους ,στην πλατεία με τα μπλε κουστουμάκια τους και με τις χρυσοκεντημενες αυτοκρατορικες στολες!
  Αφήστε την ώρα πίσω,μην την αλλάζετε,πίσω οδηγείτε τη χώρα, χρόνια τώρα!
  – ποιος αλλάζει την ώρα στο καμπαναριο;
  – Ο Δημος!
  – και γιατί να την αλλάξει ο Δημος;
  – ποιος να την αλλαξει;
  – η Εκκλησια!
  – και γιατί να την αλλάξει η Εκκλησια;
  – ποιος να την αλλαξει;
  Φυτεψτε μια κολοκυθια δίπλα στο Καμπαναριο,να μεγαλώσει, να σκιάζει και να καλύπτει το ρολόι….σαν την κολοκύθια του Ιωανά!
  Προσέξτε μη σας χαλάσει το iphone σας,και…και την 25η Μαρτιου,δεν παρευρεθειτε στην Δοξολογία Της!
  Ουαι ημιν γραμματείς και φαρισαιοι….κι αυτός ο Κουασιμοδος,γιατί αργεί,ντρέπεται για την ασχημια του και την καμπούρα του;
  – Μη φοβάσαι και μην ντρεπεσαι,μπροστά στην ασχήμια που υπάρχει γύρω μας,πολιτική και θρησκευτική,φαντάζειςΆγγελος,Εξάγγελος,γεμάτος ομορφια!
  Αφιερωμένα τα παραπάνω φτωχά λόγια σε παλιούς μου μαθητές,τουλάχιστον….τα δικά σας iphone…δεν πληγωνουν,δε φοράτε κουστούμια και καθρεφτιζουσες στολές,φωτισμένη είναι η ψυχή σας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.