Ευχαριστήριο πολίτη προς τους γιατρούς του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης στο KOZANILIFE.GR – Χάρη στην άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού έσωσαν τον σύζυγό μου



 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Τις δικές του ευχαριστίες θέλησε να εκφράσει πολίτης μέσα από το KOZANILIFE.GR, προς τους γιατρούς του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σύμφωνα με την ίδια, σύζυγο του ασθενούς, οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, χάρη στην άμεση αντιμετώπιση του εμφράγματος του συζύγου της πριν από δέκα μέρες περίπου, πήγαν όλα κατ’ ευχήν .

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς του Νοσοκομείου Κοζάνης, τον κ. Στέλιο Λαμπρόπουλο Δ/ντη της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, όπου έκανε τα αδύνατα δυνατά για τη διακομιδή του συζύγου μου στην Θεσσαλονίκη και τον κ.Σωτήρη Σωτηρίου, καρδιολόγο που έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σταθεροποίησει την κατάσταση του συζύγου μου.

Χάρη στην γρήγορη και άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού του συζύγου μου, πήγαν όλα κατ’ ευχήν. Τους ευχαριστώ θερμά”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.