Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή των Γρεβενών- Κατασχέθηκαν πάνω από 45 κιλά ακατέργαστης κάνναβης



 

Συνελήφθησαν σήμερα (29-10-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς εντοπίστηκε, σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο. Ακολούθως το όχημα σταθμεύθηκε σε περιοχή των Γρεβενών και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, ο 22χρονος οδηγός με την 27χρονη συνοδηγό μετέφεραν από κοινού -3- ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -45- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -45- κιλών και -650- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

·         -45- κιλά και -650- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

·         -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

·          το χρηματικό ποσό των -930- ευρώ,

·         -4- κινητά τηλέφωνα και

·         -4- κάρτες sim

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.