Δήμος Γρεβενών: Ενημέρωση για το Φυσικό Αέριο – Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου



 

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), διοργανώνουν από κοινού ολοήμερη ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 10.00-14.00 & 17.00-20.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γρεβενών, με σκοπό την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για την έλευση του φυσικού αερίου στα Γρεβενά, όπου τα έργα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη θέρμανση, στο μαγείρεμα και στη χρήση ζεστού νερού, λαμβάνοντας παράλληλα πληροφορίες για τα πολλαπλά οφέλη του φυσικού αερίου όπως είναι η ευκολία στην τοποθέτηση, το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, η σωστή διαχείριση και ο πλήρης έλεγχος του καυσίμου που καταναλώνεται.

Επίσης, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεσα και επί τόπου τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αερίου με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες των Γρεβενών μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και ηλεκτρονικά μέσω του deda.gr/map.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.