Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία ΠΔΜ – Οι δρόμοι μας ενώθηκαν μέσα από ένα δέντρο



 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί από καρδιάς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για το κάλεσμα για δεντροφύτευση και τη ζεστή φιλοξενία του.
Παιδιά του Συλλόγου και γονείς, παλιοί και νέοι φίλοι-εθελοντές, το mini spot, δηλ.οι εθελοντές του Τμήματος Εργοθεραπείας, όλοι μαζί με τους καινούριους μας φίλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης χαρήκαμε την αίσθηση του να φυτεύουμε όλοι μαζί ένα δέντρο -πολλά δέντρα- κάτω από τον ήλιο του Οκτώβρη. Η τιμή ήταν μεγάλη. Και τα δέντρα μας θα είναι πάντα εκεί.
Ευχαριστούμε για τη χαρά που χάρισαν στα παιδιά και σε όλους τους συνοδούς, για τη μικρή εκδρομή που τόσο απλά και με τόσο ενθουσιασμό απολαύσαμε.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη του Δ.Σ. των ΚΤΕΛ Αστικών γραμμών της πόλης μας που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και φρόντισαν για τη μετακίνησή μας στον Όμιλο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.