Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας πηγαίνει … σχολείο



 

Για θέματα που αφορούν στη θεωρία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τένις (ενός αθλήματος που ειδικά στην περιοχή μας αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο έδαφος) ενημερώθηκαν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργων του Δήμου Εορδαίας.

Η ενημέρωση έγινε από τον γυμναστή και προπονητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας κ. Γιάννη Γκίνο (Πιστοποιημένο εκπρόσωπο του Αθλητικού μας Συλλόγου από την ΕΦΟΑ) και τον επίσης Γυμναστή & προπονητή κ.Χρήστο Δάγκαλη, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί κάθε χρόνο ο Όμιλος στα σχολεία του Δήμου Εορδαίας.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στην παρουσίαση που έκαναν οι 2 προπονητές, με τον ενθουσιασμό να κορυφώνεται όταν οι μαθητές έπιασαν στα χέρια τους τις ρακέτες και κλήθηκαν να παίξουν.

Σε μία εποχή που η επιλογή αθλητικής δραστηριότητα για τα παιδιά είναι περισσότερο σημαντική από ότι φαντάζει, το τένις έρχεται να δώσει την διέξοδο συνδιάζοντας στοιχεία που ενισχύουν την φυσική κατάσταση, την ψυχολογία, την κοινωνικότητα, την ευγενή άμιλλα, την κοινωνικότητα.

Το πρόγραμμα των ενημερώσεων ξεκίνησε από το πιο απομακρυσμένο σχολείο του Δήμου ως μία συμβολική κίνηση της έμπρακτης προθέσεως του Ομίλου να βρίσκεται κοντά σε όλους τους μαθητές και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα ενώ υπενθυμίζουμε ότι οι πόρτες του Ομίλου είναι ανοικτές για το κοινό σε καθημερινή βάση από τις 3 το απόγευμα.

Ευχαριστούμε πολύ την Διεύθυνση του Σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και τα παιδιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.