Εργασίες φυτοπροστασίας στην πόλη της Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτώβρη



Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 κατά τις βραδινές ώρες από 21:30 έως τις πρωινές ώρες 7:00 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα εκτελεστούν εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα της πόλης της Κοζάνης από το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου
Κοζάνης.
Συγκεκριμένα εργασίες θα εκτελεστούν στην πόλη της Κοζάνης: στις οδούς: Πλάτωνος, 3 ης Σεπτεμβρίου, Αιανής (Ειδικό εργαστήρι), Ζήση Γιαχνίκα,
Ζαλόγγου-Χειμάρας, Χαλκιδικής με Περδίκα, Χαλκιδικής με Φον Κοζάνης, Μοναστηρίου, Ειρήνης, Δημοκρατίας(κάτω τμήμα) καi Πάρκο Σκλαβενίτη, ΚΔΑΠ Παπανδρέου, κόμβος Δεληβάνη, πλατεία Συντάγματος, παιδική χαρά Τράντα, διασταύρωση Τριανταφυλλίδη με Μπουσίου, πλατεία 28 ης Οκτωβρίου.

Η επέμβαση θα γίνει με βιολογικό σκεύασμα από εξειδικευμένο συνεργείο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένες περιοχές. Ωστόσο παρακαλούνται οι κάτοικοι να διατηρήσουν κλειστά παράθυρα και πόρτες και να φροντίσουν να μην υπάρχουν ρούχα ή τρόφιμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.