Τραγωδία στο Αμύνταιο Φλώρινας: Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος ψαράς στη λίμνη Χειμαδίτιδα



 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanilife.gr, πριν λίγη ώρα ανασύρθηκε η σωρός του 55χρονου ερασιτέχνη ψαρά, από την  λίμνη Χειμαδίτιδα, στο Αμύνταιο.   Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε για ψάρεμα, παρέα με τους φίλους του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες-πιθανότατα από ζάλη- έπεσε στη λίμνη. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική υπηρεσία Πτολεμαΐδας, σήμερα το πρωί στις 09:00 η ώρα ενημερώθηκε από φίλους του άτυχου ψαρά, πως την ώρα που ψάρευαν, έπεσε από την προβλήτα μέσα στην λίμνη και έκτοτε αναζητείται.  Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου, κλήθηκε να συνδράμει η ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη, καθώς τα νερά στη Χειμαδίτιδα είναι αρκετά βαθιά και όλο λάσπη, ενώ στην περιοχή επικρατεί ομίχλη. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με την Ο.Υ.Δ. (Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων) της 2ης ΕΜΑΚ. Την σωρό  παρέλαβε το ΕΚΑΒ, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αμυνταίου.

Ο ψαράς είναι ηλικίας 55χρονών με καταγωγή από τη Νάουσα.

Αργυρώ Ζιάμπα για το kozanilife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.