Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Κοζάνης – Στο Νοσοκομείο ο ένας από τους εμπλεκόμενους -Διεκομίσθη σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Άγριος καυγάς σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου 2022, στο κέντρο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, συμπλοκή μεταξύ δυο ατόμων σημειώθηκε σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , δύο άντρες ηλικίας 30-40 ετών διαπληκτίστηκαν έντονα με αποτέλεσμα ο τρίτος που βρισκόταν στον χώρο, στην προσπάθεια του να λήξει τον καυγά, δέχθηκε χτύπημα από έναν από τους δυο εμπλεκόμενους.

Ο νεαρός άνδρας ηλικίας 27-30ετών, βρέθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση στον δρόμο, ενώ διερχόμενος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό άνδρα όπου διεκομίσθει  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με κάκωση στο πρόσωπο , ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 

4 σχόλια στο άρθρο “Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Κοζάνης – Στο Νοσοκομείο ο ένας από τους εμπλεκόμενους -Διεκομίσθη σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

  1. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ ΜΩΡΕ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ… ΤΙ ΚΑΤΑΡΑΑΑΑΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ…… ΤΙ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ;;;;;; ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΟΨΤΕΤΩ Ή ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ…. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ.

  2. Μια κατάρα πάνω απ το κεφαλι μας,παλια σκοτώνονταν οι ανθρωποι γιατί ήταν αγριεμένοι;ενώ σήμερα είναι πολύ ήρεμοι,τι να πω;να βγαίνεις για διασκεδαση
    και να μη ξέρεις…που θα καταληξεις;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.