Νίκος Ρωμανός για την Αστυνομία : Είναι ντροπή να λέει ο κ. Σπίρτζης ότι θα απολύσει 4.500 αστυνομικούς που δίνουν τη ζωή τους στους δρόμους



Σπίρτζης αστυνομία: ”Οι αστυνομικοί που θέλει να απολύσει ο κ. Σπίρτζης έχουν συνεισφέρει στη μείωση της εγκληματικότητας”

Στην ελληνική αστυνομία και στα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, και στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. “Ο κ. Σπίρτζης βγαίνει και λέει πως θα καταργήσουν τα σώματα, τα οποία έχουν εισφέρει στο να μειωθεί όλη η μικρή και μεσαία εγκληματικότητα πάνω από 20% -χάρη σε όλη την αστυνομία, στην αναδιάρθρωση που έχει γίνει, στις προσλήψεις, στα νέα σώματα έχει μειωθεί η εγκληματικότητα. Η αστυνομία έχει αναμορφώσει πλήρως την εκπαίδευση και έχουν φύγει μόνο τα τελευταία χρόνια 33 αστυνομικοί των οποίων η συμπεριφορά δεν συνάδει με τους κανόνες και το ήθος της ελληνικής αστυνομίας” δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός.

2 σχόλια στο άρθρο “Νίκος Ρωμανός για την Αστυνομία : Είναι ντροπή να λέει ο κ. Σπίρτζης ότι θα απολύσει 4.500 αστυνομικούς που δίνουν τη ζωή τους στους δρόμους

  1. Δεν πιστεύω και στην κρυσταλλοπηγη και στην Ομόνοια να επικρατεί τάξη και ασφάλεια,δεξιό φολκλορικο κατάλοιπο της επταετιας;
    Τα δένδρα που δεν κάνουν καρπό ,κόβονται απ τη ρίζα, κομματικό εγκαθετο ,για να σωθεί και η τάξη και η ασφάλεια και η αστυνομία,η οποία εκτός από κατακάθια ( όπως σ όλους τους χώρους)εχει αξια και ικανά στελεχη και μορφωμενα,ιδίως τα τελευταία χρόνια,παιδιά με μεγάλες βαθμολογίες και αριστούχα στις πανελλαδικές εξετάσεις.
    Από κόρακα;κρα!φασιστοειδες,που μου είσαι και διευθυντής γραφείου τύπου της Νέας Δημαγωγίας,κοντά στον Σπίρτζη θα σε βάλουμε.
    Τ αλογούλια με τα γομαρούλια

  2. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΕ 7500 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.