Τι δώρο να κάνετε σε όποιον κερδίσει το φλουρί



Είναι τέλειο συναίσθημα όταν κερδίζει κάποιος το φλουρί! Αλλά αυτό είναι όλο το δώρο; Ένα σκουριασμένο πεντάλεπτο; Γιατί να μην δώσετε στον νικητή του φλουριού κάτι λίγο πιο ξεχωριστό; Να κάποιες ιδέες για δώρα που μπορείτε να δώσετε σε όποιον κερδίσει το φλουρί.

Έναν φάκελο με χρήματα

Μην φανταστείτε κάποιο τρομερό ποσό! Ένα συμβολικό ποσό αρκεί, για να δώσει σε όποιον βρήκε το φλουρί την ικανοποίηση της νίκης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο ίδιος να αγοράσει ό,τι θέλει με αυτά τα χρήματα, χωρίς να μπείτε στον κόπο να διαλέξετε κάποιο συγκεκριμένο δώρο.

Ένα γούρι

Ένα ωραίο και γενικό δώρο, που θα αρέσει σε όποιον και αν κερδίσει το φλουρί! Δεν μπορείτε να πέσετε έξω με ένα κλασσικό γούρι, ανάμεσα στα πολλά γούρια για το 2023. Και είναι μικρό και οικονομικό δώρο, αλλά και θα δώσετε τύχη σε όποιον το κερδίσει.

Ένα Χριστουγεννιάτικο στολίδι

Όλοι πάντα θέλουν κι άλλα Χριστουγεννιάτικα στολίδια! Σε όποιον και αν βρει το φλουρί, αν του προσφέρετε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο στολίδι, σίγουρα δεν θα έχει κανένα παράπονο! Αφήστε που με τα Χριστουγεννιάτικα black Friday, σίγουρα θα βρείτε πολλά στολίδια και διακοσμητικά, για να διαλέξετε όποιο προτιμάτε και σε αρκετά καλύτερη τιμή.

Ένα ημερολόγιο του νέου έτους

Ποιος δεν χρειάζεται ένα τέτοιο ημερολόγιο για το νέο έτος; Όποιος και να κερδίσει αυτό το δώρο, σίγουρα θα το θεωρήσει πολύ πρακτικό και χρήσιμο. Όχι μόνο θα μπορεί να σημειώνει πάνω του τις διάφορες υποχρεώσεις του, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσες έχει ο μήνας και ποιος γιορτάζει την κάθε μέρα.

 

Ένα δεύτερο κομμάτι βασιλόπιτας 

 

Δεν θα πει ποτέ κανείς όχι σε ένα δεύτερο κομμάτι λιγουρευτής βασιλόπιτας! Προσφέρετε στον νικητή του φλουριού ένα δεύτερο κομμάτι -ακόμα μεγαλύτερο από το πρώτο- και αφήστε τον να το ευχαριστηθεί με την ησυχία του! Έτσι δεν θα μπείτε ούτε στον κόπο να αγοράσετε κάποιο δώρο, ούτε να δώσετε χρήματα από το κομπόδεμά σας.

 

Μία Χριστουγεννιάτικη κάρτα

 

Άλλο ένα δώρο που και έχει σημασία και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Σίγουρα η αγορά θα είναι γεμάτη με Χριστουγεννιάτικες κάρτες αυτή την εποχή, οπότε διαλέξτε αυτή που σας τραβάει την προσοχή περισσότερο. Καλό θα είναι να πάρετε μία κάρτα που είναι γεμάτη με ευχές για το νέο έτος, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε μία άδεια κάρτα και να γράψετε μέσα ευχές μόνοι σας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.