Shoe trends 2022: Όλες οι τάσεις σε παπούτσια που πρέπει να αποκτήσετε τώρα!



Το φθινόπωρο έχει κάνει πλέον την εμφάνισή του για τα καλά και τα νέα shoe trends επιτάσσουν να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σας και να τα συμπεριλάβετε στα outfits σας, ανανεώνοντας εύκολα και γρήγορα την εμφάνισή σας! Αν αγαπάτε την μόδα και θέλετε να είστε πάντα on trend αλλά δεν έχετε πληροφορηθεί ακόμη για τις τελευταίες τάσεις, είμαστε εδώ για να σας τις παρουσιάσουμε. 

Παπούτσια σε έντονα χρώματα 

Ενώ το μαύρο μοιάζει να είναι το απόλυτο χρώμα για τον κόσμο της μόδας, φέτος το παιχνίδι αντιστρέφεται και τα φωτεινά χρώματα που μας ανεβάζουν την διάθεση κυριαρχούν σε όλες τις πασαρέλες. Τα παπούτσια σε έντονα χρώματα αποτελούν τον πιο καλαίσθητο τρόπο να προσθέσετε χρώμα στο outfit σας και να εντυπωσιάσετε με κάθε σας εμφάνιση. Neon και pop colors παντρεύονται με sneakers, μπότες, μποτάκια, loafers, μέχρι και παντόφλες γυναικείες για να είστε stylish ακόμη και στις at home εμφανίσεις σας!

Πλατφόρμες

Τι και αν έχετε συνδυάσει τις πλατφόρμες με τα καλοκαιρινά σας outfits; Όλες όσες θέλετε λίγο παραπάνω ύψος ώστε να αναδείξετε τα ρούχα σας, αλλά βρίσκετε τα τακούνια εξαιρετικά άβολα, ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείτε. Οι πλατφόρμες επιστρέφουν στην φθινοπωρινή version τους ενσωματωμένες σε ψηλές μπότες, μποτάκια, αθλητικά παπούτσια αλλά και ως platform heels και κατακλύζουν τις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας όπως Versace, Acne και Fendi. Υιοθετήστε και εσείς την τάση και μην διστάσετε να γίνετε το απόλυτο fashion icon!

Ψηλές Μπότες

Μόλις ο καιρός αρχίζει να γίνεται κρύος οι μπότες κάνουν την εμφάνισή τους στην ντουλάπα σας και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο φέτος η μόδα επιτάσσει τολμηρές, εντυπωσιακές εμφανίσεις με ψηλές μπότες μέχρι τον μηρό. Μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με κολάν και το αγαπημένο σας πουλόβερ για cozy-πρωινά outfits είτε με φορέματα ή μίνι φούστες για άκρως θηλυκά βραδινά ντυσίματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από δερμάτινες, λουστρίνι, καστόρινες, κροκό και βινύλ μπότες, εκείνες που ταιριάζουν στο στυλ σας και βάλτε το προσωπικό σας στοιχείο στο trend. 

Party Shoes

Από τα φετινά shoe trends δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα party shoes τα οποία σας συντροφεύουν τόσο στις βραδινές σας εξορμήσεις για διασκέδαση, όσο και σε ιδιαίτερες περιστάσεις που επιθυμείτε τα μαγνητίσετε τα βλέμματα. Από ψηλοτάκουνα πέδιλα με υπερμεγέθεις φιόγκους, μέχρι γόβες με glitter και sneakers με λαμπερές λεπτομέρειες τα party shoes υπόσχονται να απογειώσουν το little black mini dress σας ή το τζιν με την αστραφτερή σας μπλούζα και να δώσουν άλλη διάσταση στο look σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.