Στο φως τα στοιχεία τεσσάρων βιαστών ανηλίκων – 4 διαφορετικές υποθέσεις που σόκαραν σε λίγες ώρες



 

Την ώρα που το πανελλήνιο βρίσκεται σε σοκ από την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, νέες λεπτομέρειες για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος παιδιών, που απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, έρχονται στο φως.

Την Τρίτη (18/10) η Ελληνική Αστυνομία μέσα σε λίγες ώρες -κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης- έδωσε το στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τεσσάρων ατόμων που είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικα. Η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων στοχεύει στο να διαπιστωθεί εάν οι συλληφθέντες είχαν ασελγήσει προτού αποκαλυφθεί η δράση τους και σε άλλα ανήλικα.

Πρόκειται συνολικά για τρεις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που έλαβαν χώρα σε Άγιο Παντελεήμονα, Αγρίνιο και Λιβαδειά.

Στο φως τα στοιχεία των βιαστών της 17χρονης στη Λιβαδειά
Πρώτη χρονολογικά δημοσιοποίηση στοιχείων χθες από την ΕΛ.ΑΣ. ήταν αυτή των βιαστών μιας 17χρονης κοπέλας στη Λιβαδειά από δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 23 ετών αντίστοιχα. Οι δύο νεαροί από το Κερατσίνι άρχισαν να μιλούν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη από τη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να κλείσουν ραντεβού για να βρεθούν από κοντά.

Στη συνέχεια ταξίδεψαν μέχρι τη Λιβαδειά, κανόνισαν ραντεβού, και όταν βρέθηκαν της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά. Το κορίτσι αρνήθηκε και τότε οι δύο νεαροί φέρονται να τη βίασαν σε ένα χωράφι. Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν εκεί και εξαφανίστηκαν.

Η 17χρονη, σε κατάσταση-σοκ, βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε στην Αστυνομία τον βιασμό της στις 2 Οκτωβρίου 2022. Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο φερόμενους βιαστές και οδηγήθηκαν στα ίχνη τους. Εντόπισαν τα σπίτια τους στο Κερατσίνι και εκεί τους πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27η-5-1996 στην Αθήνα Αττικής.

2. (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία – Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26η-5-1999 στην Αθήνα Αττικής.

Ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής ασέλγησε σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο
Την ίδια ώρα, σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και για την υπόθεση του 28χρονου ποδοσφαιριστή που ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κραβαρίτη, ποδοσφαιριστή στη Γ’ Εθνική, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διενέργεια γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ήταν το καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη μητέρα του ποδοσφαιριστή, αλλά και τον ίδιο για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του. Η γυναίκα ήταν η μπέιμπι σίτερ του παιδιού και γι’ αυτόν τον λόγο ο 28χρονος γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Έτσι όπως αποκαλύφθηκε η νταντά μητέρα έκανε πλάτες στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για να ασελγεί στον 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

63χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα ασελγούσε σε ανήλικα αγοράκια
Μια ακόμα υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα είναι αυτή του 63χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα που φέρεται να ασέλγησε σε δύο αγόρια, ηλικίας 7 και 8 ετών.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Γούβαλη, ο οποίος συνελήφθη στις 9/10 και στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και οπλοφορία.

Δραπετσώνα βίαζε την ανήλικη κόρη από τα 11 της
Τέλος, μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικου παιδιού είδε χθες το φως της δημοσιότητας, καθώς ένας 54χρονος συνελήφθη για τον βιασμό της 14χρονης κόρης του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβαν έναν 54χρονο άνδρα, που κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη. Η φρικιαστική υπόθεση, λάμβανε χώρα στην περιοχή της Δραπετσώνας, με το 14χρονο σήμερα κορίτσι να βιώνει σιωπηλά τον εφιάλτη της κακοποίησης στα χέρια του πατέρα της από το 2019, όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, έπειτα από καταγγελία που έγινε την περασμένη Δευτέρα, όταν ο 54χρονος φέρεται να έδειρε την πρώην σύντροφό του και μάνα του 14χρονου κοριτσιού, η οποία και τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και στην πορεία τον κατήγγειλε και το ανήλικο κορίτσι για το βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε διάσταση με τον 54χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανήλικου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 14 ετών και για γενετήσιες πράξεις με συγγενικό πρόσωπο κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.