Νέα φρικιαστική υπόθεση: Δραπετσώνα – Βίαζε την ανήλικη κόρη του



 

Δραπετσώνα – βίαζε την κόρη του: Η φρικιαστική υπόθεση, λάμβανε χώρα στην περιοχή της Δραπετσώνας

Μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικου παιδιού βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς ένας 54χρονος συνελήφθη για τον βιασμό της 14χρονης κόρης του. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβαν έναν 54χρονο άνδρα, που κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την ίδια του την κόρη. Η φρικιαστική υπόθεση, λάμβανε χώρα στην περιοχή της Δραπετσώνας, με το 14χρονο σήμερα κορίτσι να βιώνει σιωπηλά τον εφιάλτη της κακοποίησης στα χέρια του πατέρα της από το 2019, όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, έπειτα από καταγγελία που έγινε την περασμένη Δευτέρα, όταν ο 54χρονος φέρεται να έδειρε την πρώην σύντροφό του και μάνα του 14χρονου κοριτσιού, η οποία και τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και στην πορεία τον κατήγγειλε και το ανήλικο κορίτσι για το βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του παιδιού βρίσκεται σε διάσταση με τον 54χρονο. Σε βάρος του συλληφθέντα έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανήλικου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 14 ετών και για γενετήσιες πράξεις με συγγενικό πρόσωπο κατ’ εξακολούθηση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.