Ευρωλίγκα: Χωρίς εκπλήξεις στην Κωνσταντινούπολη



Γράφει ο Hooper για το Foxbet

Ήρθε η ώρα για την πρώτη πραγματικά… μεγάλη εβδομάδα του φετινού μπασκετικού χειμώνα, καθώς υπάρχει «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague, όπως και πλήρη δράση σε EuroCup και Basketball Champions League.

Αναντολού Εφές – Βαλένθια: 1 & Under 159.5, στο 2.32

Η επιλογή μας έρχεται  από την EuroLeague και συγκεκριμένα τον αγώνα Αναντολού Εφές-Βαλένθια. Η Εφές είναι σταθερή από το ξεκίνημα της σεζόν. Γνώρισε την πρώτη της ήττα την περασμένη στην έδρα της Μονακό, αλλά θα την είχε αποφύγει αν οι διαιτητές δεν είχαν κλείσει τα μάτια στο φάουλ που έγινε στον Μίτσιτς στην τελευταία φάση της κανονική διάρκειας. Το μόνο κακό για τον Αταμάν, είναι ότι όσο δεν επιστρέφει ο Λάρκιν, οι Μίτσιτς και Κλάιμπερν αναγκάζονται να παίζουν διαρκώς για 30+ λεπτά, γεγονός που κάποια στιγμή θα τους κουράσει και θα τους αναγκάσει να κάνουν κάποια διαχείριση δυνάμεων και από μόνοι τους.

Αναλυτικά το μουντιάλ πρόγραμμα με τις ημερομηνίες των αγώνων

Η Βαλένθια δεν πατάει καλά, καθώς μετράει τρεις σερί ήττες, ενώ δεν μπορεί να βρει ρυθμό στην επίθεση. Ταξίδεψε στην Τουρκία με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς οι Ριβέρο και Γουέμπ δεν θα παίξουν, με τον πρώτο να είναι ο πιο σταθερός της παίκτης στην επίθεση. Μπορεί να αλλάξει τόσο δραματικά την εικόνα της η Βαλένθια κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και χωρίς τον πιο σταθερό παίκτη της; Δεν νομίζω…

Δύσκολα θα έχουμε έκπληξη εδώ, με την Εφές να παίρνει τη νίκη, ενώ θεωρώ αρκετά πιθανό σενάριο το να μην ξεπεράσουμε τους 160 πόντους. Πάμε με το Combo bet 1 & Under 159.5 στο εξαιρετικό 2.32.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.