Θεσσαλονίκη: «Είδαμε μια μάζα να πέφτει από το κτίριο, ήταν σοκαριστικό» λένε φοιτητές για τον 19χρονο που έπεσε από τον τρίτο όροφο



«Βρισκόμασταν στο ισόγειο και απλά είδαμε μια μάζα να πέφτει από το κτίριο. Ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω δει». Αυτά αναφέρει στο ThessToday.gr φοιτητής του ΑΠΘ που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, την ώρα που ο δευτεροετής φοιτητής Νομικής, βρέθηκε στο κενό, αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου, επειδή δεν χωρούσε στην αίθουσα.

 

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης, με τους φοιτητές να βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη. «Υπάρχει εδώ και καιρό πρόβλημα με τις αίθουσες και πάντα πηγαίνουμε νωρίτερα ώστε να προλάβουμε να καθίσουμε. Σε περίπτωση που δεν είμαστε τυχεροί, καθόμαστε στα σκαλοπάτια ή στα περβάζια των παραθύρων, όπως ήταν και ο άτυχος φοιτητής».

 

«Ούτε στις αίθουσες είμαστε ασφαλείς, κράτος και πρυτάνεις θα πέσετε εσείς». Με αυτό το πανό και με συγκέντρωση αντιδρούν οι φοιτητές στο πρωτοφανές σκηνικό, με τους ίδιους αυτή την ώρα να διαμαρτύρονται έξω από την πρυτανεία του Πανεπιστημίου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των πρυτανικών αρχών.

Πηγή: thesstoday.gr/

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.