Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας απευθύνει κάλεσμα για δενδροφύτευση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο ΚουρίΟ Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, αφήνει για λίγο τις  ρακέτες και πιάνει τα …τσαπάκια.

Καλώντας μέλη, φίλους και κάθε έναν ευαισθητοποιημένο πολίτη να συμμετέχει σε μία δράση που θα μπορούσε να ονομαστεί «πνεύμονας ζωής», ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας θα αφήσει για λίγο τις ρακέτες και θα προβεί στην φύτευση 180 δέντρων σε έκταση των εγκαταστάσεών του στη θέση «Κουρί».

Έπειτα από αίτημα του Αθλητικού Σωματείου, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) Πτολεμαΐδας, παραχώρησε στον Όμιλο 180 δέντρα που θα φυτευτούν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Με τη συμβολή του κλάδου Περιβάλλοντος και χρήσης γης του ΛΚΔΜ (που πρόκειται με ειδικό μηχάνημα να ανοίξει τους λάκκους όπου θα μπουν τα δέντρα), τη συνδρομή του ΕΚΕΤΑ και την πολύτιμη βοήθεια μελών και εθελοντών, ο Όμιλος Αντισφαίρισης προσβλέπει στη δημιουργία ενός πνεύμονα πρασίνου που όχι μόνο θα βελτιώσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες αλλά και την αισθητική του χώρου.

Καλούμε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει στην δεντροφύτευση να βρίσκεται στον χώρο, το Σάββατο στις 10 το πρωί.

Κάθε συνδρομή είναι καλοδεχούμενη και πολύτιμη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.