Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο δημοτικό ωδείο ΚοζάνηςΤην πολύχρονη πείρα και τις πολύτιμες συμβουλές του εισηγητή Ανδρέα Γκούση, κέρδισαν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο φωνητικής, που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης στις 15 & 16 Οκτωβρίου.
Μαθητές μονωδίας, χορωδοί, τραγουδιστές βυζαντινής και άλλων ειδών μουσικής, παρακολούθησαν το διήμερο σεμινάριο και είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην ενεργοποίηση του διαφράγματος, τη σωστή τοποθέτηση και την προετοιμασία της φωνής (ζέσταμα).

Ο κ. Γκούσης, με εξαιρετικό τρόπο και άψογο επαγγελματισμό, μεταδοτικότητα και αμεσότητα, μετέφερε τις πληροφορίες και με προθυμία δέχθηκε τις ερωτήσεις από κάθε συμμετέχοντα, για όσα τους προβλημάτιζαν ή επιθυμούσαν καθοδήγηση και
συμβουλές.

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, θα συνεχίσει να διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια προσφέροντας έτσι, όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις σε όσους ασχολούνται με την μουσική.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.