3 fashion pieces που δεν θα είναι ποτέ ξεπερασμένα



Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί αν το στυλ ρούχων που φορούσατε στο λύκειο θα γίνει ξανά δημοφιλές; Θα έρθει πάλι ο καιρός που θα μπορείτε να φορέσετε cowboy boots, φαρδιά παντελόνια καμπάνα και φλοράλ πουκάμισα και θα είστε on trend; Το σίγουρο είναι πως η μόδα κάνει κύκλους και με μικρές παραλλαγές επαναφέρει παλαιότερες τάσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποια κομμάτια που η fashion αξία τους παραμένει αναλλοίωτη όσα χρόνια και αν περάσουν! Αν θέλετε να ανακαλύψετε ποια είναι τα fashion pieces που δεν θα θεωρηθούν ποτέ ξεπερασμένα, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 3 από αυτά ώστε να διαμορφώσετε κατάλληλα την capsule γκαρνταρόμπα σας και να έχετε πάντα κάτι stylish να φορέσετε.

Φορέματα σε Α γραμμή 

Ένα φόρεμα σε Α γραμμή είναι το απόλυτο θηλυκό ντύσιμο που μπορεί αναλόγως με το styling να σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προτιμήστε να εφοδιάσετε την ντουλάπα σας με διαχρονικά μαύρα μονόχρωμα φορέματα ή floral φορέματα τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε με ένα ζευγάρι γόβες για το γραφείο ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και ιδιαίτερα κοσμήματα για τις βραδινές σας εξόδους. Το μαύρο φόρεμα σε Α γραμμή κολακεύει κάθε σιλουέτα αφού δεν είναι εφαρμοστό και παράλληλα αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια σας, ενώ διατίθεται σε διάφορα μήκη και στυλ ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο γούστο σας. Κάντε αυτό το κλασικό φόρεμα πιο up-to-date προσθέτοντας μια μοντέρνα τσάντα χειρός και είστε έτοιμες να καταπλήξετε τους πάντες!

Πλεκτές ζακέτες 

Οι ζακέτες γυναικείες πλεκτές είναι πάντα must! Είτε τις επιλέξετε για να σας προσφέρουν άνεση και ζεστασιά τις πιο κρύες μέρες, είτε για να διαμορφώσετε το τέλειο layered look οι ζακέτες δεν μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα σας. Αναζητήστε πλεκτές ζακέτες σε αποχρώσεις του μπλε, του καφέ ή του λευκού, ώστε να μπορείτε να τις συνδυάσετε σχεδόν με τα πάντα και αποφύγετε τις ζακέτες με έντονα prints που τείνουν να χάνουν την διαχρονικότητά τους. Είτε τις φοράτε κουμπωμένες, ξεκούμπωτες ή κρουαζέ, αυτό το κλασικό κομμάτι συνδυάζεται εξαιρετικά με κολάν ή skinny jeans, αλλά και πάνω από τα αγαπημένα σας φορέματα δίνοντάς τους μια casual διάσταση. 

Τζιν παντελόνια 

Νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για να σας πείσουμε ότι τα τζιν παντελόνια είναι το απόλυτο timeless fashion piece! Οι επιλογές σε αυτό το είδος ρούχου είναι άπειρες και μπορείτε να διαλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα και αναδεικνύει την σιλουέτα σας. Οι συνδυασμοί φυσικά είναι ακόμη περισσότεροι. Φορέστε τα τζιν παντελόνια σας με πουλόβερ, φούτερ, βραδινά τοπ, crop top, γυναικεία πουκάμισα και σακάκια, αναλόγως με την εποχή και την περίσταση. Τα τζιν παντελόνια ταιριάζουν στην αισθητικοί όλων και σας εγγυόμαστε ότι αποτελούν ρούχα που θα μείνουν στην ντουλάπα σας για πάντα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.