Ακόμη μία βράβευση για την ταινία μικρού μήκους ”No Oxygen” του κοζανίτη Νίκου Κουρού



 

Δεύτερη βράβευση μέσα στην ίδια ημέρα, αυτή τη φορά για το ”No Oxygen”, στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, στο Bright International Film Festival, «Δεν υπάρχει οξυγόνο» (No Oxygen) σε σκηνοθεσία του Νίκου Κουρού.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1263988576

Υπόθεση

Σε μια ενδεχόμενη περιβαλλοντική καταστροφή, όπου τα αποθέματα οξυγόνου στην ατμόσφαιρα μειώνονται απελπιστικά και όλα έχουν γκρεμιστεί και ερημώσει, ένας άνθρωπος καταφέρνει να μείνει ζωντανός. Ο αγώνας του για επιβίωση ώστε να αντιμετωπίσει ένα άγριο, αφιλόξενο περιβάλλον, ασύμβατο με τη ζωή, θα αποδειχτεί μάλλον άνισος. Οικολογικού καθαρά ενδιαφέροντος, η νέα ταινία μεσαίου μήκους του Νίκου Κουρού, πάνω στην αυτοκαταστροφική μανία του ανθρώπου να επιβληθεί στη φύση, που έχει ως αποτέλεσμα τον ίδιο του τον αφανισμό, όπως και τον αφανισμό κάθε ζωικού οργανισμού στον πλανήτη. Ωστόσο η ταινία, παραδόξως, κλείνει με ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.