Για το 2/2 ο Ιτούδης, εμπιστοσύνη στη Χοφενχάιμ



Στην Μπουντεσλίγκα, η αυλαία της 10ης αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση Χοφενχάιμ – Σάλκε. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, η Φενερμπαχτσέ, του Δημήτρη Ιτούδη (και του Νικ Καλάθη), υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παράλληλ, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει. Η αναλυτική βαθμολογια αγγλιασ

 

  1. Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00)

 

Η Φενέρμπαχτσε έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα, περνώντας άνετα από το Μόναχο επί της Μπάγερν. Παρ’ ότι η ομάδα του Ιτούδη είναι ακόμα στο… φτιάξιμο έστειλε μήνυμα πως τη φετινή σεζόν θα είναι εκ των πρωταγωνιστριών ομάδων. Η Μακάμπι ζορίστηκε με τη Ζαλγκίρις, όμως κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση. Τα άσχημα νέα ήρθαν από τον τραυματισμό του Χίλιαρντ, που θα τον κρατήσει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. ➥ Η Φενέρ έδειξε τη δυναμική της πριν από μία εβδομάδα και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απόψε. Ποντάρισμα στον άσο με χάντικαπ -4,5 πόντους, σε απόδοση 1.88.

 

  1. Σάλκε – Χόφενχαϊμ (21:30)

 

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα. Η Σάλκε προέρχεται από 3 σερί ήττες, μάλιστα η πιο πρόσφατη ήταν και η πιο «βαριά», καθώς η Λεβερκούζεν τη διέσυρε 4-0. Σε δύσκολη θέση ο κόουτς Κράμερ, πιθανόν και να παίζει το… κεφάλι του απόψε. Σε κακό «φεγγάρι» και η Χόφενχαϊμ, σημείωσε μόλις μία νίκη στις 5 τελευταίες αγωνιστικής, ηττήθηκε από τη Βέρντερ στην πιο πρόσφατη και κατρακύλησε στην 7η θέση της βαθμολογίας. ➥ Τα άσχημα αποτελέσματα της Χόφενχαϊμ οφείλονται στην αναποτελεσματικότητά της στις αρκετές τελικές προσπάθειες που φτιάχνει. Ελπίζοντας πως απόψε θα είναι πιο εύστοχη, ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.07.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.