Θεσσαλονίκη: Ριφιφί σε πρακτορείο – Έκανε τρύπα και έκλεψε χρηματοκιβώτιο… γονατιστός – Δείτε τη στιγμή που τρυπώνει στο κατάστημα!



Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε κατάστημα τυχερών παιγνίων στην οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα κλείδωσε το κατάστημα ο εργαζόμενος που ολοκλήρωσε τη βάρδιά του. Λεπτά αργότερα άγνωστοι μπήκαν σε εγκαταλελειμμένη πρώην επιχείρηση ρούχων, η οποία όμως διαχωρίζεται με γυψοσανίδα με το κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Τότε, με τη βοήθεια αντικειμένου (εκτιμάται σφυριού λόγω χτυπημάτων) τρύπωσε κυριολεκτικά στο κατάστημα και μάλιστα μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε γονατιστός -για να μην ανιχνευτεί από το σύστημα συναγερμού- να αφαιρέσει χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η συνολική λεία ανέρχεται στις 6.500 ευρώ, οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος, ενώ η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η ώρα είναι λίγο μετά τη μία το βράδυ. Ένας δράστης φορώντας γάντια και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του «τρυπώνει» σε πρακτορείο στην οδό Λαγκαδά και αφαιρεί χρηματοκιβώτιο… έρποντας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο του ThessToday.gr, ο διαρρήκτης ενόσω κάνει φύλλο και φτερό το εσωτερικό του ταμείου με στόχο να εντοπίσει το χρηματοκιβώτιο, κρατά στο χέρι του ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Παραμένει με έρπειν καθ’ όλη τη διάρκεια της διάρρηξης, ώστε να μην ανιχνευτεί από το σύστημα συναγερμού που διαθέτει το κατάστημα. Δευτερόλεπτα αργότερα κλέβει τυχερά δελτία, ενώ λεπτά αργότερα εντοπίζει το χρηματοκιβώτιο και τρέπεται σε φυγή.

Νωρίτερα το ίδιο άτομο μπήκε σε εγκαταλελειμμένη επιχείρηση ρούχων, η οποία όμως διαχωρίζεται με γυψοσανίδα με το κατάστημα. Τότε, με τη βοήθεια αντικειμένου (εκτιμάται σφυριού λόγω χτυπημάτων) τρύπωσε κυριολεκτικά στο κατάστημα.

Η λεία του σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ανέρχεται συνολικά στις 6.500 ευρώ, εκ των οποίων τα 3.500 ήταν σε μετρητά. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη στην κατοχή της βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.