Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής η πρωταθλήτρια και πανελληνιονίκης Αντωνία Κροκαροπούλου του ΑΘΛΟΣ



 

Κλείνοντας το πέμπτο έτος ενασχόλησης μου με την IPSC, έπειτα από δύο πανελλήνιες νίκες και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία μου Standard Lady, μια καινούργια εμπειρία έρχεται να επιστεγάσει την ήδη επιτυχημένη πορεία στο άθλημα.

Πολλή προσωπική δουλειά σε συνδυασμό με τη συνεχή στήριξη του συλλόγου μου, ΑΘΛΟΣ και του χορηγού μου ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ PROSYSTEM συνέβαλαν σημαντικά στη σταθερή μου πρόοδο. Ωστόσο, η ατομική προσπάθεια και η υλική συνεισφορά δεν αρκούν από μόνα τους. Καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η οικογένειά μου, όντας συνεχώς στο πλάι μου και ο προπονητής μου Μούλελης Ηλίας όπου με τον μακρόπνοο σχεδιασμό, την καθοδήγηση και την υλοποίηση του με έκανε να πετύχω τους στόχους μου, όπως και άλλους πρωταθλητές της Ελληνικής IPSC.

Χάρη στη FRONTIER BULLETS ECONOMAKIS και στην χορηγία τους, έπειτα από παρέμβαση του προπονητή μου, μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IPSC όπλων χειρός στη Ταϊλάνδη, ένας αγώνας με άμεσο αντίκτυπο στην απόδοση μου.

Ευχαριστώ τους ΑΘΛΟΣ, ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ PROSYSTEM, FRONTIER BULLETS ECONOMAKIS και τον προπονητή Μούλελη Ηλία που εισήγαγε την πρακτική σκοποβολή στην Φλώρινα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.