Σεπόλια : Βίαζε 12χρονη και ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο- Συγκλονίζει το δράμα της ανήλικης



Σεπόλια βιασμός: Ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το παιδί με την απειλή όπλου και στη συνέχεια αναρτούσε το επαίσχυντο υλικό στο διαδίκτυο.

Κοριτσάκι πολύτεκνης οικογένειας, που στα 12 χρόνια του, την ώρα που τα συνομήλικά του έπαιζαν, εκείνο ήθελε να βοηθήσει τη μητέρα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα 53χρονου στα Σεπόλια, άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της κόλασης για το ίδιο. Είναι αυτό, που με το ανείπωτο δράμα, που αποκάλυψε και συνταράσσει την κοινωνία, έπεφτε, επί πέντε εφιαλτικούς μήνες, θύμα βιασμού με το πιστόλι στο κεφάλι από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και όχι μόνο. Ο συλληφθείς και κατηγορούμενος για το φρικτό αυτό έγκλημα με θύμα μια παιδική ψυχή, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα και είχε αποκαλύψει το βασανισμένο παιδί της, ο καταστηματάρχης-«εργοδότης» της οικογένειας, βιντεοσκοπούσε το αθώο, τρομοκρατημένο πλάσμα και ανέβαζε το υλικό της ντροπής σε ιστότοπο, για να λάβουν γνώση κι άλλοι παιδόφιλοι.

Ήδη, ένας από αυτούς, 42 ετών, που κατηγορείται ότι κακοποίησε το κορίτσι, συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο, ενώ από τα ψηφιακά μέσα, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, συνεχίζει να ψάχνει και στοιχεία άλλων «πελατών», οι οποίοι φέρονται να πλήρωναν από 50 έως 70 ευρώ και να προχωρούσαν στις επαίσχυντες πράξεις. Ισχυρό στοιχείο στα χέρια της έρευνας είναι τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης, που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί. Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος, ενώ στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και usb.

Στο μετρό των Σεπολίων

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα ραντεβού με τους «ενδιαφερόμενους» κλείνονταν κοντά στο Μετρό των Σεπολίων και τα ανήκουστα που ακολουθούσαν, λάμβαναν χώρα μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών!!! Όσο κι αν, όσοι γνώριζαν και συναναστρέφονταν στην περιοχή Σεπολίων-Κολωνού, τον 53χρονο καταστηματάρχη, ένιωσαν να «πέφτουν από τα σύννεφα» με τις κατηγορίες που πληροφορούνταν ότι είχε ασκήσει ο εισαγγελέας σε βάρος του, καθώς μπροστά τους έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο, τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση αγγίζουν τα όρια του απίστευτου.

Ο 53χρονος, που συνελήφθη και εντός των ημερών απολογείται ενώπιον του ανακριτή για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, φέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί στα Σεπόλια.

Πώς βρισκόταν μόνη

Μάλιστα, η ανήλικη, εργαζόταν ανά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της, δηλαδή βρισκόταν μόνο του το κορίτσι στο κατάστημα κάνοντας διάφορες εργασίες, απαλλάσσοντας τη μητέρα από την παρουσία της, καθώς έχει κι άλλα επτά παιδιά. Το έγκλημα διαρκείας, αποκαλύφθηκε, όταν το παιδί, αποκάλυψε στη μητέρα του όλη την αλήθεια για το τι συνέβαινε, με κύριο υπαίτιο τον ίδιο τον εργοδότη. Όπως φέρεται να αποκάλυψε, αρχικά ο κατηγορούμενος ως δράστης, έκανε κάποιες κινήσεις σε βάρος της, όταν έμεναν μόνοι και την θώπευε.

Από τις αρχές Ιουνίου

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εφιαλτική. Όταν το μικρό κορίτσι κατάλαβε ότι περνούσε το κατώφλι της κόλασης, σύμφωνα με την καταγγελία, εκείνος, έφθασε στο σημείο να απειλήσει και με όπλο το μικρό παιδί και να το κακοποιήσει σεξουαλικά. Αυτό το έγκλημα γινόταν από τις αρχές Ιουνίου έως πρόσφατα, πάντα με απειλές και με το όπλο. Το δράμα δεν σταμάτησε εδώ. Κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και έφτασε στο σημείο να προχωρήσει και σε μαστροπεία. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ότι την εξέδιδε και σε έναν άλλον 42χρονο Έλληνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση αναφέρει: «Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα. Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb».

Πηγή: Alphafreepress

4 σχόλια στο άρθρο “Σεπόλια : Βίαζε 12χρονη και ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο- Συγκλονίζει το δράμα της ανήλικης

  1. Αντί να σοκάρονται όλοι , ας αναρωτηθούν γιατί τέτοια κρούσματα έγιναν καθημερινή είδηση !!! Γιατί ;;;;;

  2. Η Νέα Δημοκρατία έχει σοβαρούς ανθρωπους και όχι τέρατα,,αλλά όλοι οι παιδόφιλοι ειναι Νέα Δημοκρατία,βλέπε λιγναδηδες,γεωργιαδηδεςτης κερκυρας και το σημερινό τέρας,το δίποδο ζώο,γιατί τα τετράποδα ζώα είναι άκακα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.