Πολίτες και επιχειρήσεις συνεχίζουν να παρέχουν στήριξη στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης



Το Συσσίτιο Δήμου Κοζάνης συνεχίζει το έργο του καθημερινά συνδράμοντας τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας με τη διανομή μαγειρεμένου φαγητού.

Πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν πολίτες και επιχειρήσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο με τις δωρεές τους, καθώς συνέβαλαν με τη γενναιόδωρη στάση τους στην κάλυψη των αναγκών απόρων συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται:
 Στο αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας που προσφέρει πίτες.
 Στο φούρνο του «Α. Κύρινα & Β. Βαβλιάρα» στον Κρόκο για την προσφορά ψωμιών.
 Στην «Alfa Κουκουτάρης» που προσφέρει κατεψυγμένες πίτες για τις ανάγκες του συσσιτίου.

Στην επιχείρηση «Γρηγόρης» επί της 11ης Οκτωβρίου 49 στην Κοζάνη, η οποία προσφέρει καθημερινά σαλάτες, τυροπιτοειδή και σάντουιτς.
Στο κρεοπωλείο του Γκουλιαβέρα Νικόλαου που προσέφερε κρέας για τις ανάγκες του συσσιτίου, στη μνήμη του πατέρα του Βάϊου Γκουλιαβέρα

Στο κατάστημα «Cool-ouras» για την προσφορά κουλουριών

Στον κ. Μαντζιάρη Βασίλειο που προσέφερε ένα ολοκληρωμένο γεύμα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου για το 40ημερο μνημόσυνο της μητέρας του Ελένης .Στη μνήμη της εκλιπούσας Μιχαηλίδου Χαρίκλειας, η συνυφάδα της κα Βαρβάρα Μιχαηλίδου και τα ανίψια Θοδωρής και Βίκυ Μιχαηλίδου,
Γιώργος και Μαρία Γκουτζικώστα, προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο γεύμα
Όλους όσοι συμβάλλουν στο έργο του συσσιτίου με τις ανώνυμες δωρεές τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.