Δήμος Γρεβενών και Δρομείς Υγείας ετοιμάζονται για το KASTRAKI TRAIL – Ραντεβού την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Άλσος Θεοδωρίδη



 

 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στις 10 το πρωί, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Γρεβενών συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Γρεβενών και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, τους Ορεινούς Αγώνες Δρόμου KASTRAKI TRAIL 21 χιλιομέτρων και 10 χιλιομέτρων, καθώς και τους παράλληλους αγώνες 6 χιλιομέτρων για παιδιά λυκείου και περιπατητές και αγώνα ενός χιλιομέτρου για παιδιά γυμνασίων και δημοτικών σχολείων, με σημείο εκκίνησης το Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι στο Άλσος Θεοδωρίδη στα Γρεβενά.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη του τόπου μας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος δημιούργησε το περίφημο περιαστικό άλσος των Γρεβενών, που φέρει το όνομά του, αποτελώντας ανάσα ζωής για τις νεότερες γενιές.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των αθλητών και των περιπατητών, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα «ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» που υπάρχει στο facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαδρομές που έχουν οριστεί για τους αγώνες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μοναδικά δασικά μονοπάτια και ειδυλλιακά καταπράσινα ξέφωτα, αναδεικνύοντας έτσι τον ξεχωριστό φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της φετινής μεγάλης διοργάνωσης του KASTRAKI TRAIL, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στις 18:30 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, ενημερωτική ημερίδα από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει Pasta Party στην Πλατεία Ελευθερίας (Ρολόι) με ελεύθερη είσοδο.

Ο Δήμος Γρεβενών, στηρίζοντας τη σπουδαία αυτή αθλητική εκδήλωση, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας όλες και όλοι ραντεβού στους αγώνες δρόμου του KASTRAKI TRAIL, που αποτελούν πλέον εμβληματικό θεσμό με πολλές παρουσίες από Ελλάδα και εξωτερικό. 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.