Απόδοση… Φάουλ στο 4.70!



Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet

Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα. Κύρια επιλογή μας σήμερα, ένα ειδικό με ρίσκο και αξία.

Αναλύσεις και προγνωστικά για το champions league στοιχημα

Άγιαξ – Νάπολι: Περισσότερα Φάουλ Νάπολι, στο 4.70

Οι γηπεδούχοι είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη, που η νοοτροπία είναι περασμένη στο DNA, ανεξαρτήτως προπονητή που αναλαμβάνει. Πάντα επίθεση, πάντα κατοχή μπάλας και θεαματικό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως αντιπάλου, με πρώτο στοιχείο την ικανοποίηση των φιλάθλων και μετά το αποτέλεσμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό και να έχει την κυκλοφορία της μπάλας. Οπότε να δέχεται και περισσότερα φάουλ. Αυτό έγινε στα δύο ματς ως τώρα, 8-12 τα φάουλ με Ρέιτζερς και 17-35 με Λίβερπουλ.

Η Νάπολι έχει κάνει έξοχο ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά φανταζόμαστε πως και ως φιλοξενούμενη -ιταλική- ομάδα θα δώσει την πρωτοβουλία στους Ολλανδούς. Επίσης στις αναμετρήσεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ έχει 12-8 φάουλ (υπέρ της) με Ρέιντζερς και 11-13 με Λίβερπουλ. Το να κάνει τα περισσότερα φάουλ η Νάπολι στο ματς προσφέρεται σε… υπέρογκη απόδοση και λέμε να το εκμεταλλευτούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη στήλη Κώστα Φίλιου στο Foxbet

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.