Μεγάλη φωτιά στο Δημαρχείο Σερβίων Κοζάνης – Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής – Βίντεο και φωτογραφίες



 

Λίγο μετά τη μία το ξημέρωμα καπνός και περίεργη μυρωδιά αναστάτωσε τους κατοίκους των Σερβίων Κοζάνης. Όπως διαπίστωσαν οι ίδιοι, έβγαινε από το ιστορικό κτίριο του δημαρχείου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν καλώντας την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanilife.gr κάηκε μεγάλο μέρος του δημαρχείου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τσοτυλίου, Σερβίων και Κοζάνης, όπως επίσης ασθενοφόρο και αστυνομία. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 15 πυροσβέστες.

Η φωτιά επεκτάθηκε καταστρέφοντας τα πάντα στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου και γρήγορα η εστία φωτιάς έφτασε στη σκεπή του. Η αιτία που προκλήθηκε η πυρκαγιά πιθανότατα να είναι από κάποιο βραχυκύκλωμα. Παρόλα αυτά η πυροσβεστική υπηρεσία θα ρίξει φως στην υπόθεση

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03:10. Μέχρι αυτήν την ώρα  οι δυνάμεις παραμένουν στο σημείο κρατώντας τον πλήρη έλεγχο.

 

 

 

 

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το kozanilife.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.