Οι 5 χρυσοί κανόνες για το στοίχημα σε ιπποδρομίες



Υπάρχει ένας συγκεκριμένος οδηγός για τα στοιχήματα ιπποδρομιών. Αυτό ισχύει τόσο για το σύστημα στοιχηματισμού ιπποδρομιών όσο και για τις συμβουλές στοιχηματισμού ιπποδρομιών. Σας αφήνω λοιπόν 5 χρυσούς κανόνες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πιο σημαντικά κέρδη αν τους ακολουθήσετε για να στοιχηματίσετε στην εφαρμογή 20Bet.

1 – Ποτέ μην στοιχηματίζετε περισσότερα από όσα αντέχετε να χάσετε

Αυτός ο κανόνας είναι πρώτος στη λίστα και πρέπει πάντα να τηρείται! Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα πολλές περιπτώσεις στις οποίες οι οπαδοί ρισκάρουν με την ελπίδα ότι το στοίχημα θα είναι «έτσι» κερδισμένο. Υποστήριξη ξανά! Ο μόνος τρόπος για να παραμείνετε στον κόσμο του στοιχήματος είναι να έχετε σταθερά κέρδη μακροπρόθεσμα και για αυτό πρέπει να τηρήσετε ένα σταθερό σχέδιο, να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό ταμείο που δεν έχει περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να χάσετε στη χειρότερη περίπτωση.

Γιατί όταν αρχίσετε να στοιχηματίζετε ένα ποσό που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε, η κρίση σας θα διακυβευτεί! Δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στο να θέσετε σε κίνδυνο το οικονομικό μέλλον της οικογένειάς σας ή ακόμα και το οικονομικό μέλλον της οικογένειάς σας! Ορίστε ένα μέγιστο ποσό στοιχήματος και μείνετε σε αυτό!

2 – Θυμηθείτε, δεν υπάρχουν βεβαιότητες!

Αν έχω μάθει κάτι από αυτά τα χρόνια του αθλητικού στοιχήματος, είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένο μπορεί να φαίνεται το στοίχημά σας, μην ρισκάρετε ποτέ όλα τα χρήματά σας. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες να κερδίσετε το EuroMillions είναι περίπου 100 εκατομμύρια προς 1, αλλά υπάρχει ένας νικητής σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύετε ότι είναι «καλό», είναι σημαντικό να τηρείτε τη στρατηγική και τα στοιχηματικά σας σχέδια χωρίς να διακινδυνεύουν περισσότερα από όσα συμφωνήσατε. Γιατί αν «κάτι πάει στραβά» αύριο είναι μια νέα μέρα.

3 – Πρέπει να είσαι ευέλικτος!

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι πρέπει να είστε ευέλικτοι με τα στοιχήματά σας καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στοιχηματίσετε. Είναι αλήθεια ότι είναι καλό να ειδικεύεσαι σε ένα είδος καριέρας, αλλά μπορείς να ποντάρεις σύμφωνα με την ανάλυση.

Μια ερευνητική προσέγγιση που μπορεί να λειτουργήσει για έναν παίκτη μπορεί να μην είναι ιδανική για έναν άλλον. Πειραματιστείτε, ερευνήστε, πειραματιστείτε με διαφορετικές στοιχηματικές προσεγγίσεις και μετά εξειδικεύστε. Ακόμα κι αν κερδίσετε, αυτό δεν σας αποκλείει από άλλες δυνατότητες.

Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: υποστήριξη, στοίβαξη, ανταλλαγή, arbitrage, ζωντανά στοιχήματα, χρήση λογισμικού στοιχημάτων για τη βελτιστοποίηση των στοιχημάτων σας.

4 – Πάρτε μια κάρτα στοιχήματος

Η τήρηση αρχείων είναι απαραίτητη. Παρακολουθώντας τα στοιχήματά σας, μπορείτε να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο στοιχηματισμού σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να καταλάβετε τι λειτουργεί καλύτερα και τι όχι.

Είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα χαμένα στοιχήματα, τα οποία προτιμάμε να ξεχνάμε, αλλά για να είστε επιτυχημένοι μακροπρόθεσμα, πρέπει να παρακολουθείτε τις νίκες και τις ήττες σας. Χρησιμοποιήστε το Excel για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο υπολογιστικό φύλλο που σας επιτρέπει να εκτελείτε γρήγορα στατιστική ανάλυση. Ή ακόμα και ένα σημειωματάριο θα!

5 – Απαλλαγείτε από τα συναισθήματα

Συναισθηματικά, ο τζόγος είναι το χειρότερο λάθος που κάνουν οι παίκτες. Αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος. Πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά ποτέ δεν πρέπει να στοιχηματίζετε στην αγαπημένη σας ομάδα μόνο και μόνο επειδή θέλετε να κερδίσει. Τα στοιχήματα πρέπει να τοποθετούνται στο πόσα μπορείτε να κερδίσετε με τα κέρδη σας, όχι μόνο επειδή πιστεύετε ότι θα κερδίσετε.

Οι επαγγελματίες παίκτες δεν εμπλέκονται συναισθηματικά στην έκβαση του παιχνιδιού. Έτσι, αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι ή έναν ιππόδρομο για διασκέδαση, μην στοιχηματίζετε. Έτσι, δεν θα βιώσετε διπλή απογοήτευση εάν το στοίχημά σας χάσει ή το αγαπημένο σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.