Διαμαρτυρία αναγνώστη για τη λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Το Δημόσιο ΚΤΕΟ στη Λευκόβρυση Κοζάνης έχει κλείσει εδώ και λίγους μήνες με αποτέλεσμα πάρα πολλοί οδηγοί, που έλεγχαν εκεί τα αυτοκίνητά τους και δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά, να πληρώνουν πρόστιμα και στην Τροχαία αλλά και στα ΚΤΕΟ λόγω καθυστερημένης προσέλευσης.

Δεν είναι καιρός για να πληρώνουμε επιπλέον πρόστιμα, ιδίως όταν δε φταίμε, αφού η ενημέρωση που περιμέναμε από το Δημόσιο ΚΤΕΟ δεν ήρθε ποτέ…

Αναγνώστης KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Διαμαρτυρία αναγνώστη για τη λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ στη Λευκόβρυση Κοζάνης

  1. Το δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο., δεν ενημέρωνε ποτέ (εμένα τουλάχιστον όχι). Γι’ αυτό υπάρχουν τα κινητά, στην περίπτωσή μου, για να βάζουμε ενημερώσεις και να μας ειδοποιούν όταν έχουμε κάποια εκκρεμότητα, π.χ. λογαριασμοί Δ.Ε.Η, Δ.Ε.Υ.Α.Κ., ασφάλεια, ακόμα και φάρμακα κλπ. Μην ρίχνουμε σε άλλους την αμέλειά μας.

    1. Συμφωνώ εν μέρει, αλλά τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ ενημερώνουν, και νομίζω είναι το ίδιο κόστος για τον πελάτη είτε πάει στο ένα είτε στο άλλο.
      Και δεν ισχύει αυτό με τις ενημερώσεις, επειδή δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει σε λίγες μέρες, όπως η πληρωμή λογαριασμών, αλλά μιλάμε για 2 χρόνια μετά! Είναι λογικό να το ξεχάσει κανείς.

  2. Καί να απαντήσω ότι στο κινητό μου έχω επαναλαμβανόμενες ειδοποιήσεις για το ΚΤΕΟ και την κάρτα καυσαερίων ανά 2 χρόνια. Ημερολόγιο και προσθήκη συμβάντων. Αν έχεις και gmail σου έρχονται και στο email οι ειδοποιήσεις, όχι μόνο στο κινητό. Απλά πράγματα.. Μην κατηγορούμε τους άλλους για κάτι που δεν κάναμε εμείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.