Πότε ανοίγει η τηλεθέρμανση – Συζητήσεις για αύξηση τιμής – Τι λέει ο Δ/ντης της τηλεθέρμανσης στο KOZANILIFE.GR

Στις 15 Οκτωβρίου αναμένεται η επίσημη κανονική λειτουργία της τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη , ενώ κάποιες μέρες πριν θα ξεκινήσει η διαδικασία προθέρμανσης του δικτύου.

Εαν δεν προκύψει κάποιο σοβαρό ζήτημα στο δίκτυο, όλα θα ξεκινήσουν κανονικά από τις αρχές του Οκτώβρη με τις δοκιμαστικές λειτουργίες και σταδιακά θα διοχετεύεται η τηλεθέρμανση σε όλη την πόλη.

Ανησυχία για την εύρυθμη λειτουργία της τηλεθέρμανσης σχετικά με τα εργοστάσια της Δ.Ε.Η., εξέφρασε ο Δ/ντης της τηλεθέρμανσης κ. Βασίλης Πανούσης.

“Έχουμε την ελπίδα φέτος να είναι καλύτερα από πέρυσι , σύμφωνα με την μέχρι στιγμής ενημέρωση που μπορούμε να έχουμε οι λιγνιτικές μονάδες θα τροφοδοτήσουν κανονικά το δίκτυο της τηλεθέρμανσης”.
Μεταξύ άλλων ο κ. Πανούσης ανέφερε στο KOZANILIFE.GR ότι υπάρχουν σκέψεις και γίνονται συζητήσεις για ενδεχόμενη αναπροσαρμογή της τιμής της τηλεθέρμανσης , όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε :

“Έχουν αυξηθεί όλα τα λειτουργικά κόστη της τηλεθέρμανσης, οπότε αυτό μπορεί να επηρεάσει και την τιμολογιακή πολιτική της. Δεν είναι κάτι που έχει αποφασιστεί, αυτό εξαρτάται από την Δημοτική Αρχή και από την Διοίκηση της επιχείρησης. Περυσι υπήρχε μια ήπια αναπροσαρμογή τιμής της τάξεως του 10%, Ειδάλλως θα πρέπει να ληφθεί μια λειτουργική ενίσχυση από την πολιτεία (όπως συμβαίνει αντίστοιχα για το φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια), προκειμένου να μην μεταβιβαστούν αυτά τα κόστη στους καταναλωτές.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι
η οικονομική επιβάρυνση της επιχείρησης έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο της αντοχής της”.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

17 σχόλια στο άρθρο “Πότε ανοίγει η τηλεθέρμανση – Συζητήσεις για αύξηση τιμής – Τι λέει ο Δ/ντης της τηλεθέρμανσης στο KOZANILIFE.GR

 1. Μας γδαρατε με το νερό, τώρα θα μας αποτελειώσετε με την θέρμανση!!
  Ου να χαθείτε!! Κόψτε του παχυλούς μισθούς σας στον δήμο για να ανταπεξέλθει η επιχείρηση!!

  1. Α νά χαθείτε! Έχουν μαζέψει εκεί μέσα κόσμο εδώ και 35 χρόνια που δεν χρειάζονται επί της ουσίας, πήραν συντάξεις, κάνανε τους μάγκες αν ζητούσες εξυπηρέτηση του πολίτη και σέ έγραφαν ή σε αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν με αδιαφορία έως ειρωνία και τώρα λένε ότι θά ανεβάσουν κι άλλο την τιμή της τηλεθέρμανσης…. Το. Νερό που πληρώνουμε είναι ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και θά έχουμε τώρα και την τηλεθέρμανση εξίσου πανάκριβη…ου νά χαθείτε όλοι σας….

 2. ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΥΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.
  ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΕΠ.

 3. Η μεγάλητερη αδικία που γίνεται είναι στον νόμο μάς εμείς πού μένουμε στα χωριά και δεν έχουμε τηλεθερμαση το κόστος θέρμανσης είναι δυβασταχτο και για να πάρουμε το επίδομα θέρμανσης πρέπει να πληροσουμε τον ΦΠΑ ο οποίος είναι άνω τον 500€ και πρέπει να τα δώσουμε εφάπαξ, μπωρει να φτάσει και τα 3000€ με τον ΦΠΑ τον κόστος θερμασεις, θα έπρεπε το κράτος να κάνει κάτι για να περνουμε το επίδομα πρώτα για να μπωρουμε να περνουμε τα ξύλα-πελλετ με μεγάλητερη οικονομική άνεση

 4. Αφού μας διαλυσατε με το νερό το πιο ακριβό ίσως και σε όλη την Ελλάδα;Τώρα σκέφτεστε να ανεβάσετε και άλλο την τιμή της τηλεθέρμανσης Για τα προβλήματα που παρουσιάζει και πέρσι σχεδόν όλο το χειμώνα είχαμε παγώσει αλλά πληρώναμε κανονικά σκέφτεστε κάτι η μόνο η αύξηση μας ενδιαφέρει;

  1. Α νά χαθείτε! Έχουν μαζέψει εκεί μέσα κόσμο εδώ και 35 χρόνια που δεν χρειάζονται επί της ουσίας, πήραν συντάξεις, κάνανε τους μάγκες αν ζητούσες εξυπηρέτηση του πολίτη και σέ έγραφαν ή σε αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν με αδιαφορία έως ειρωνία και τώρα λένε ότι θά ανεβάσουν κι άλλο την τιμή της τηλεθέρμανσης…. Το. Νερό που πληρώνουμε είναι ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και θά έχουμε τώρα και την τηλεθέρμανση εξίσου πανάκριβη…ου νά χαθείτε όλοι σας….

 5. Να συμψηφίσουν την αύξηση της τιμής φέτος με όλο το διάστημα που μας άφησαν πέρυσι να παγώνουμε μέσα στο καταχείμωνο χωρίς την παροχή θέρμανσης αλλά και με τις φετινές διακοπές παροχής θερμικού φορτίου, οι οποίες πολύ φοβούμαι ότι θα είναι χειρότερες από τις περυσινές.

 6. Πανούση να τα βαλεις εσυ απο την τσεπη σου!που περνετε παχουλους μησθους για να μην με ποιασουν τα διαολια και σε πετυχω εξω και γινει κανα τραγικο.

 7. ΤΖΙΜΗΣ ΤΑΓΑΡΟΓΛΟΥ

  - Edit

  Απαντήστε

  Το θράσος με το οποίο εκφράζεσαι καλοπληρωμένε άνθρωπε με μισθάρα, εύχομαι να το ζήσεις. Προφανώς έχεις χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Ούτε να σκεφθείς για αυξήσεις τρισμέγιστε. Να προτείνεις άμμεση μείωση των μισθών. Να ενημερώσεις τους δημότες πόσο σε πληρώνουμε ,τι μας κοστίζουν οι υπηρεσίες που μας παρέχεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.