Νέα διαμαρτυρία των φοιτητών του ΠΔΜ στην Κοζάνη για το ζήτημα με τις εστίες



Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου οι φοιτητικοί σύλλογοι των, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων , συνεπείς στο ραντεβού μας πήγαμε στην πρυτανεία όπως είχε ανακοινώσει, το πανεπιστήμιο για ακόμα μια φορά έδειξε στους φοιτητές που μένουν στις εστίες πλήρη αδιαφορία για το που θα μείνουν τη δύσκολη ακαδημαϊκή χρονιά που έρχεται.

Ο πρύτανης αλλά και κάθε μέλος της συγκλήτου του Πανεπιστημίου ήταν απών ενώ το μόνο που μας είπε η γραμματεία της πρυτανείας ήτανε , ότι έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα και “γιατί δεν κλείσαμε ραντεβού” .

Ύστερα πραγματοποιήσαμε διαμαρτυρία στο κέντρο της Κοζάνης στήνοντας σκηνές στην πλατεία, που μάλλον θα είναι οι καινούργιες εστίες του ΠΔΜ, αφού κανείς δεν είναι ικανός να πάρει τα αντίστοιχα μέτρα για να καλυφθούν οι ανάγκες μας.

Ο Δήμαρχος για ακόμα μια φορά είπε ότι πρέπει να “ κοινωνικοποιηθούν “ οι φοιτητές, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμος Κοζάνης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για υπενοικίαση του στρατοπέδου στο Δρέπανο όπου η κοινωνικοποίηση θα είναι ακόμα πιο γρήγορη.

Οι φοιτητές δεν σταματάμε αλλά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα μας. Η πόλη της Κοζάνης δείχνει να αφουγκράζεται τον παλμό των φοιτητών αφού αρκετοί δηλώνουν τη στήριξή τους βάζοντας την υπογραφή τους.

Το ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.