Εγκρίθηκε ο προσωρινός ανάδοχος για το έργο «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Δ. Σιάτιστας Ν. Κοζάνης»



Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην

συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο προσωρινός ανάδοχος του εμβληματικού έργου: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Δ. Σιάτιστας Ν. Κοζάνης», προϋπολογισμού 3.548.387,10 € πλέον Φ.Π.Α. 

Στο συγκεκριμένο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται τα παρακάτω μέρη:

Η εγκατάσταση επεξεργασίας, από τα έργα εισόδου – προεπεξεργασίας μέχρι το φρεάτιο εξόδου,  εντός των ορίων του γηπέδου εγκατάστασης της ΕΕΛ.

Η διασύνδεση των έργων εισόδου με τον αγωγό του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού, που φθάνει μέχρι το όριο του γηπέδου της ΕΕΛ.

Η διασύνδεση της εκροής του επεξεργασμένου νερού με κλειστό αγωγό εκροής και η κατασκευή του αγωγού αυτού, ο οποίος θα εγκατασταθεί υπόγεια σε όρυγμα κατά μήκος του υδατορέματος Κοντολάκκια και του παράπλευρου αγροτικού δρόμου, σε συνολικό μήκος 1150m προς τα κατάντη, με αγωγό PVC, σειρά 41 / Φ500, με σκοπό την διευθέτηση των επεξεργασμένων λυμάτων

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει να σχεδιάζει, να προγραμματίζει και να υλοποιεί έργα υποδομών με στόχο  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.