Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι για κλοπή από κατάστημα αθλητικών ειδών στην πόλη της Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και έτερος ανήλικος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Επιπλέον, συνελήφθησαν 7 άτομα και αναζητούνται 2 ακόμη για παραμέληση της εποπτείας των προαναφερόμενων ανηλίκων

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη, από αστυνομικούς συνολικά 5 ανήλικοι, 4 ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, την 20 και την 21-09-2022 πρωινές ώρες 3 εκ των προαναφερόμενων ανήλικων ημεδαπών από κοινού με τον ανήλικο αλλοδαπό αφού εισήλθαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Κοζάνη, προσποιούμενοι τους πελάτες, κατάφεραν να αφαιρέσουν με τη μέθοδο της απασχόλησης είδη ένδυσης, συνολικής χρηματικής αξίας -576,91- ευρώ.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι έτερος ανήλικος ημεδαπός, έλαβε από τον ανήλικο αλλοδαπό, ένδυμα από τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα είδη και συνελήφθη.

Επιπλέον, συνελήφθησαν 7 ενήλικα άτομα και αναζητούνται δύο 2 ακόμη για παραμέληση της εποπτείας των ανωτέρω ανηλίκων, ενώ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους τα αφαιρεθέντα είδη ένδυσης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.