Πεζοπορία στα γεφύρια του Κρόκου με τον ΣΕΟ Κοζάνης



21.09.2022: Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022 «Συνδυάζω – Μετακινούμαι» που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης.

Σημεία συνάντησης:

17.00 Κοζάνη από τον Σταθμό των Τρένων για όσους ενδιαφέρονται να μεταφερθούν με λεωφορείο στην αφετηρία κατόπιν συνεννόησης με τον Σύλλογο στο τηλέφωνο 2461025909.

Λεωφορείο θα μπει εφόσον υπάρχει ικανοποιητική συμμετοχή. Σε διαφορετική περίπτωση η μετακίνηση από την Κοζάνη προς τον Κρόκο κι αντίστροφα θα γίνει με αυτοκίνητα. Για καλύτερο προγραμματισμό καλό θα ήταν να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής στον παραπάνω αριθμό τηλεφώνου.

17.30 Αφετηρία στον Κρόκο και συγκεκριμένα στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής. Η διαδρομή είναι κυκλική δηλαδή θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στο ίδιο μέρος, έχει μήκος περίπου 5 χλμ και θα διαρκέσει κατ’ εκτίμηση μιάμιση ώρα. Καλό θα είναι όσοι θα περπατήσουν, να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό και ένα σνακ ή κάτι παρόμοιο για φαγητό.

Συνδιοργάνωση:
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης Γέφυρα Ζωής
Πολιτιστικός Σύλλογος Κρόκου Ιωακείμ Λιούλιας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.