Βγήκαν οι ρακέτες στην πλατεία της Πτολεμαΐδας – Έπαιξαν τένις και διασκέδασαν με φόντο τα φιλέ, μικροί και μεγάλοι



Αθρόα και ένθερμη η συμμετοχή, μικρών και μεγάλων, που έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για Street Tennis στην πλατεία της πόλης.

Ως ήταν αναμενόμενο, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά ηλικίας 4ων ως 13 ετών που ανυπόμονα περίμεναν τη σειρά τους να παίξουν και να μάθουν χρήσιμα πράγματα για το άθλημα.

Ο τρόπος με τον οποίο κάθε φορά ο κόσμος ανταποκρίνεται στις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο ΟΑΠ δεν παύει να αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αγάπης που έχουμε καταφέρει να καλλιεργήσουμε για το άθλημα αλλά και τις προσπάθειας που κάνουμε, σε καθημερινή βάση, με τα μέλη μας, είτε πρόκειται για παιδιά αγωνιστικών τμημάτων είτε πρόκειται για μέλη τμημάτων που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το τένις.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον κόσμο που πάντα εκδηλώνει ενδιαφέρον να γνωρίσει τον Όμιλο και τους εθελοντές μας που στηρίζουν ουσιαστικά τις δράσεις μας.
Ραντεβού στο επόμενο event.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.