Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εγκαινιάζει τα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως σε Κοζάνη και Λάρισα



Τα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως σε Λάρισα και Κοζάνη εγκαινιάζει την Παρασκευή και το Σάββατο ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 μμ, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας για να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία στην οδό Κύπρου 80, απέναντι από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Εκεί θα μιλήσει στους πολιτευτές και τους φίλους του κόμματος.

Αντίστοιχα, το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 μμ, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα βρίσκεται στην Κοζάνη, όπου θα χαιρετίσει τα εγκαίνια των τοπικών γραφείων του κόμματός του, στη συμβολή των οδών Ζαφειράκη και Παγούνη, στο κέντρο της πόλεως, πλησίον του ΟΑΕΔ.

Μέχρι στιγμής, η Πατριωτική Ένωση έχει αναπτύξει την οργάνωσή της σε όλους σχεδόν τους νομούς της χώρας, έχει επανδρώσει σε μεγάλο ποσοστό τα περισσότερα ψηφοδέλτιά της και έχει εγκαινιάσει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη και Χανιά και μαζί με τα ανωτέρω γραφεία έχει συμπληρώσει τα επτά. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί και με άλλες ελληνικές πόλεις, στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, στην Πελοπόννησο, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

3 σχόλια στο άρθρο “Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εγκαινιάζει τα γραφεία της Πατριωτικής Ενώσεως σε Κοζάνη και Λάρισα

  1. Άρχισα οι πατριώτες,προχθές είχαμε τους σωρρόφιλους με ομιλητή το, των ” δασκάλων “άγος τον διαχρονικό Τορκεμαδα,με την τεράαααααααστια συγκέντρωση στην πλατεία ” τρεις κι ο μπούφος’ και τώρα η άλλη πατριωτική ενωση.
    Γιαλατζί πατριώτες,φολκλορικά κατάλοιπα του Μεσαιωνισμού,όλοι σας μαζί θα πάρετε τα τρία….% του Ελληνικού λαου!!!

  2. Ιωάννης Πολεμης!Στέλιος Κ.Δασκαλος και Καθηγητης Βολιωτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Πατριώτης σημαίνει ναγαπας τους ανθρωπους ,όποια πατρίδα και να ‘χουν!
    Αλλιώς εισαι” μάσκαρά Γκρέκο μασκαρά” που λεει κι ο Μηλιωκας!
    Η Πατρίδα μας είναι οι άνθρωποι της ,η θάλασσα της,τα ψηλά βουνά της,οι καμποι της.τα κατασπρα ξωκκλήσια της,ο ήλιος της,τ ακρογιάλια της..,όλα πατρίδα μας..,,
    Και δεν είστε εσείς,τ απολειφάδια,απομειναρια κι υπολείμματα νοσταλγών και σταγονιδιων του παρελθόντος,που σκουριάζουν στα αζήτητα,στα ράφια των λαομίσητων,αντικειμήλια ,σκιάχτρα που σκιάζουν ανθρωπιά και αγάπη

  3. Συγχαητήρια και καλή επιτυχία κ. Εμφιετζόγλου

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

    Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα
    Περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις στη χώρα – Το φαινόμενο θα συνεχιστεί και θα ενταθεί τις επόμενες δεκαετίες
    Το εθνικό μας σπορ : βιασμοί -κάθε εβδομάδα του 2020 ένα παιδί έπεφτε θύμα βιασμού.
    Σάλος στην Λάρισα με τις συλλήψεις μαθητών για παιδική πορνογραφία!
    Στοιχεία-σοκ για τις εξαφανίσεις στην Ελλάδα: Σχεδόν κάθε μέρα δηλώνεται η εξαφάνιση ενός παιδιού.
    Οι έφηβοι «πνίγονται» στο αλκοόλ.

    Συζητήσεις και πολλές διαφωνίες προκαλεί η τολμηρή απόφαση με την έγκριση του Δήμου Θεσσαλονίκης να πραγματοποιηθεί για τα παιδάκια νηπιακής ηλικίας εργαστήρι μαθημάτων αποδοχής από τρανς άτομα στο πλαίσιο του Θεσσαλονίκη Pride. 2022

    ΠΑΤΡΙΔΑ : προδοσία, αφελληνισμόs, γκρέμισμα των πυλώνων που βαστούν όρθιο το Γένος μας
    Πολιτισμικός αφελληνισμός (γλώσσα και ιστορική συνείδηση), οικονομική χρεοκοπία με εξευτελιστική επιτρόπευση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.