Ο Γ. Αμανατίδης στην συνάντηση στον Περδίκκα Εορδαίας για την αξιοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου



Πριν από μερικές ημέρες συμμετείχα σε συνάντηση στον Περδίκκα Εορδαίας με αντικείμενο την αξιοποίηση, προς όφελος των πολιτών, του αγωγού φυσικού αερίου που διασχίζει τον οικισμό του Περδίκκα.

Οι απόψεις και προτάσεις που διατύπωσα είναι συνοπτικά οι εξής:

1. Κάθε μεγάλο αναπτυξιακό έργο θα πρέπει να αφήνει το αποτύπωμά του στην περιοχή από την οποία διέρχεται.

2. Τα μεγάλα έργα ανάπτυξης θα πρέπει να αγκαλιάζονται από τις τοπικές κοινωνίες.

3. Θεωρώντας δεδομένη την ασφάλεια του έργου, αφού εγκρίθηκαν οι Περιβαλλοντικοί Όροι, θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις τροφοδοσίας του Περδίκκα με φυσικό αέριο και μάλιστα σε ελκυστική τιμή, εναλλακτικά της τηλεθέρμανσης.

4. Η προώθηση των αναγκαίων ενεργειών και η επιτάχυνση των εγκρίσεων θα πρέπει να γίνει συστηματικά και δήλωσα τη δική μου μέριμνα.

5. Τα απαιτούμενα βήματα, η εξασφάλιση υλοποίησης των συμφωνηθέντων στο προηγούμενο διάστημα, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και κάθε άλλο στοιχείο πρότεινα να περιληφθεί σε κείμενο κοινής αποδοχής που θα πρέπει να υπογραφεί από τους εμπλεκόμενους φορείς.

«Δεσμεύτηκα να δουλέψω για τα συμφέροντα των πολιτών και την αναγκαία συνύπαρξη του έργου με την τοπική κοινωνία και θα το πράξω με κάθε ενέργειά μου».

Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Γ. Αμανατίδης στην συνάντηση στον Περδίκκα Εορδαίας για την αξιοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου

  1. Αφου το φυσικό αεριο πήγε 1200 ευρώ πάνω!
    Κατάλαβα ο μωυσής καρικατουρα,με το ραβδί του θα χτυπάει τα βράχια και θα βγάζουν φυσικο αεριο!
    Και η ερυθρά θάλασσα,ο Αλιάκμονας θα γεμίσει φυσικό αεριο κι από κάτω πετρέλαιο!!
    Και μια παράσταση,μόνη στην Κοζανη” ο μωυσής ο γελωτοποιος και το…..ραβδί του” για να μην πω τιποτα αλλο,θου κύριε…που ειπε ο Μουστακας στην ταινία του ” το βιολί και το πουλι”
    Εισιτήρια προπωλούνται Νέας δημοκρατας και επιτελικης μπουρδολογιας,γωνια!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.