Πώς να στοιχηματίσετε και στις δύο μάρκες



Η εύρεση αξίας σε ένα στοίχημα δεν είναι τόσο απλή. Μερικές φορές η αγορά Moneyline (απλώς στοιχηματισμός για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα), 1×2, δεν μας δίνει αυτοπεποίθηση για να βρούμε έναν νικητή, ούτε και η αγορά των γκολ (over/under). Υπάρχουν άνθρωποι που μελετούν τον αριθμό των πιθανών κόρνερ που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι, υπάρχουν άλλοι που εστιάζουν στον αριθμό των φύλλων και υπάρχουν πολλοί που τους αρέσει η αγορά και των δύο ομάδων να σκοράρουν – στα Αγγλικά, Both Teams To Score (BTTS) . Αυτή η τελευταία μέθοδος μελέτης έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Τι σημαίνει όταν σκοράρουν και οι δύο ομάδες;

Η ιδέα του πώς λειτουργεί είναι πολύ απλή. Επιλέξτε έναν αγώνα όπου πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανεξάρτητα από το πόσα ή πόσα γκολ θα σκοράρει κάθε ομάδα.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει σημασία, σημασία έχει αν οι ομάδες σκοράρουν.

Εσείς ο αρχάριος στον κόσμο του στοιχήματος μπορεί να πιστεύετε ότι αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με αυτό το είδος στοιχημάτων… ίσως έχετε δίκιο, αλλά παρόλα αυτά, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές πριν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε στο Bizzo Casino.

Συμβουλές για να στοιχηματίσετε και στα δύο αποτελέσματα

ισορροπία μεταξύ των ομάδων

Το στοίχημα στα γκολ είναι συνήθως ένα συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε όταν, συγκρίνοντας τη δύναμη δύο ομάδων που θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη, βρισκόμαστε σε αμφιβολία για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Δεδομένου ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε ξεκάθαρο φαβορί, καταλήξαμε να ξεφύγουμε από τα στοιχήματα ισοπαλίας ή νίκης (αγορά 1×2) και στοιχήματα ασιατικού ή ευρωπαϊκού χάντικαπ. Εάν οι πιθανότητες για τον αγώνα είναι ισορροπημένες, η επένδυση στο στοίχημα γκολ θα μπορούσε να είναι μια πιο ασφαλής διαδρομή.

ταιριάζει με τον καιρό

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ψάξετε σε αυτήν την αγορά για το σκορ και των δύο ομάδων είναι πώς μπορεί να γίνει ο αγώνας και ποιο είναι το πνεύμα του παιχνιδιού.

Το πνεύμα είναι ανοιχτού παιχνιδιού, σωστά; Ένα άλλο όχι λιγότερο σημαντικό πράγμα είναι να γνωρίζουμε τον αριθμό των φιλάθλων που θα έρθουν στο γήπεδο για να σπρώξουν τους αθλητές. όσο πιο ψηλά παίζεις σε αυτές τις συνθήκες, τόσο το καλύτερο.

επιθέσεις και άμυνες

Ας υποθέσουμε ότι ο βασικός επιθετικός της Φλαμένγκο μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και του αρέσει να παίζει υπό πίεση και συνήθως σκοράρει πολλά γκολ εντός έδρας. Αυτό είναι ένα καλό σημείο. Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ του Βάσκο συνήθως σκοράρει πολλά γκολ κόντρα στη Φλαμένγκο: άλλο ένα θετικό σημείο.

Ακόμα καλύτερα αν και οι δύο ομάδες έχουν αμυντικά συστήματα που ταλαιπωρούνται από πολλά γκολ, αιωρούμενους βασικούς και νεαρούς αναπληρωματικούς, που νιώθουν την πίεση του αγώνα. Επομένως, όλα αυτά ευνοούν την είσοδο του στοιχήματός μας, με αποτέλεσμα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

πρόσφατη μορφή

Πρόσφατη φόρμα, στον κόσμο του στοιχήματος, είναι η απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Συνήθως κοιτάμε πίσω στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.