ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο: Η παράσταση «Ατρόμητοι πειρατές» από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί όλους τους μικρούς και καλούς του φίλους, σε μια περιπέτεια για ατρόμητα παιδιά και φοβητσιάρηδες πειρατές, που παρουσιάζει η ομάδα ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο κι έχει τίτλο «Ατρόμητοι πειρατές»

Η ιστορία της μικρής Μάγιας που ήθελε να γίνει πειρατής γιατί οι πειρατές είναι ατρόμητοι σαν εκείνη!

Η Μάγια λέει πως δεν φοβάται τίποτα!

Μα δεν γίνεται αυτό όλοι μας κάτι φοβόμαστε!

«δεν φοβάμαι είμαι ατρόμητη» φωνάζει

«όταν μεγαλώσω θα γινώ πειρατής και δεν θα ακούω κανέναν!»

Μα γιατί να περιμένει; στην εφημερίδα του μπαμπά της υπάρχει μια αγγελία:

«Ζητούνται ατρόμητοι πειρατές σε πειρατικό καράβι, αμοιβή μερίδιο από τον θησαυρό παπαγάλος όχι απαραίτητος»!

Η Μάγια γίνεται μέλος του πληρώματος και ταξιδεύει με το πειρατικό καράβι ανακαλύπτοντας πως δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά αυτή του πειρατή!

Μαζί με τον καπετάν Φασαρία και τον βοηθό του τον Μπαρούτ θα αντιμετωπίσει τους φόβους της και θα καταλάβει πως ακόμα και οι πειρατές φοβούνται!

Μια διαδραστική παράσταση με κούκλες muppet, ηθοποιούς και πρωτότυπη μουσική που μας θυμίζει ότι δεν είναι κακό να φοβόμαστε αρκεί να αναγνωρίζουμε τους φόβους μας και να τους κοιτάμε κατάματα.

Μια θαλασσινή ιστορία για παιδιά και άτακτους μεγάλους που μας βάζει να σκεφτούμε πως αντί να  προσπαθούμε να ξεφύγουμε από όσα μας δυσκολεύουν είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίζουμε μεταμορφώνοντας τα σε παιχνίδι.

 

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8:00 το βράδυ, 

Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων»

 

Ώρα προσέλευσης 7:30 μ.μ.

Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ. ακριβώς

 

Για λόγους υγειονομικής προστασίας, την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν μόνον καθήμενοι και όχι όρθιοι, για την αποφυγή συνωστισμού.

Γενική είσοδος 5 ευρώ με το ανάλογο κέρασμα.

Με αφορμή την παράσταση, καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε κίνηση αλληλεγγύης, προσφέροντας προσερχόμενοι, γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, στυλό κλπ.) για τα παιδιά του «δεκατιανού» που θα τα παραλάβουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς από το «Μαγαζάκι της προσφοράς» του Συλλόγου.

Χορηγοί:

  • ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ 
  • HAPPY MARKET «JUMBO» 
  • Α ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΕ 
  • ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ Κ. & Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.